zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Wekelijkse introductiecursus

Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor een van de komende introductiecursussen van Zen.nl Delft. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Regelmatige beoefening van zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. De introductiecursus van circa 20 wekelijkse lessen geeft je de mogelijkheid de basisbeginselen van zen goed eigen te maken en zorgt voor een stevige basis om thuis verder te mediteren en/of in te stromen in één van de gevorderdengroepen.

Aan de hand van het basisboek zentraining: 'Leer denken wat je wilt denken' van Rients Ritskes leer je mediteren en komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling, geluk en endorfine, maar ook thema's als symbolen, zen & boeddhisme, nen en rituelen. Leren mediteren en het ontwikkelen van een houding van zelfreflectie, daar gaat het om in deze introducties.

De zenlessen worden gegeven op een inspirerende, verdiepende en heel praktische manier. Deze lesmethode is reeds 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. In de laatste maand wordt er ruim aandacht besteedt aan de gebruiken die standaard zijn in de gevorderdengroepen, zoals rond koan-studie.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de introductiecursus op:

maandagavond 19.30 uur, start op 4 februari: docent Dirk Polder
woensdagochtend 9.30 uur, start op 6 februari: docent Dirk Polder
zaterdagochtend 9.30 uur, start op 9 februari: docent Martine van der Wal


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Overige informatie

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Zen.nl Delft
Ik wil graag meer informatie over zencoaching
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.