Nieuwsbrief Zenbos - Stiltegoed - Voedselbos - Delft - 1/23

een ontwerpschets van een aan te leggen bos

We gaan weer planten! Kom je helpen?

Ja, het is zover; we gaan het 5e en laatste zenbosje aanplanten op het Stiltegoed in de Bieslandse polder. Daarmee maken we een mooie reeks kleine boselementen met een doorlopende wandelroute compleet. Op 10 en 11 maart gaan we een kleurrijk bos aanplanten met 21 soorten bomen en struiken, waaronder 10 verschillende soorten wilgen. Op 3 en 4 maart beginnen we alvast met het maken van een wilgen-vlechtscherm en hekwerken. We ronden 4 maart af met het maken van een wandelroute van houtsnippers.

Meewerken?

Het aanplanten doen we op 10 en 11 maart en de opgave daarvoor gaat via NL Doet (vrijdag klik hier, zaterdag klik hier). Kijk onder 'Delft' naar 'aanleg zenbos' en geef je op.
Voor gereedschap, soep, koffie en thee wordt gezorgd. Neem stevige schoenen/laarzen mee en kleding die vies mag worden.

Op 3 en 4 maart maken we een wilgenvlechtscherm en hekwerken. Je hulp is hard nodig!
Aanmelden kan via deze link en je kunt je ook voor delen van de dag opgeven. Er is gereedschap aanwezig maar als je zelf gereedschap wilt meenemen doe dat dan vooral.

Doneren?

QR code omte doneren voor het Delftse project Er is wat budget maar steun met geld voor bomen en hekwerk is heel erg welkom. Gebruik daarvoor deze QR . Je doneert dan aan de stichting Meer Bomen Planten die het geld voor ons zenbos beheert. Met €7,- per boom komen we een heel eind!

Dank jullie wel voor alle steun.