Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Individueel traject / zencoaching

Individuele cursus

Heb je behoefte aan een meer persoonlijke benadering, dan is er de mogelijkheid om een individuele cursus te volgen. Hierin maak je kennis met de basisbeginselen van zenfilosofie en zenmeditatie. Er is meer ruimte dan bij de introductiecursus voor de dialoog over je persoonlijke ervaring en ontwikkeling.

De individuele cursus is maatwerk; we bepalen samen de looptijd, het aantal bijeenkomsten en de frequentie. Dat geldt ook voor de onderwerpen die we behandelen en de volgorde. Voor starters wordt het werken met het basisboek 'Leer Denken Wat Je Wilt Denken' aanbevolen.


Coaching

Leren mediteren maakt dikwijls veel bij je los. Je leert een reflectieve houding aan te nemen ten aanzien van jezelf en gaat dan ook veel meer de patronen en min of meer automatische neigingen opmerken die je dagelijks leven beïnvloeden. Om met deze nieuwe inzichten goed om te leren gaan is het soms aan te bevelen extra begeleiding te geven. Dan biedt coaching uitkomst.
De coaching vindt plaats in aanvulling op de groepslessen en bestaat uit één op één gesprekken en oefeningen. Coaching is maatwerk: we bepalen samen de onderwerpen en leerdoelen, de looptijd en frequentie van bijeenkomsten. De meditatie is altijd de basis voor de coaching.


Tarieven

Wil je starten met zencoaching? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is € 145,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 195,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is € 195,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 245,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor voltijd studenten (op vertoon van collegekaart) is € 75,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 115,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.


Voor inschrijving, afspraken of meer informatie kun je contact opnemen met Henriët van Rossum (henriet@zen.nl)