Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Den Bosch geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie, aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

 

Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Den Bosch geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

Vierweekse zomercursus in juli en in augustus

De vierweekse zomercursus is een compacte en intensieve introductiecursus zenmeditatie.
We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen.
Doe je mee?

Gevorderdencursus

Zen.nl gevorderden cursus

Tijdens de zomermaanden juli en augustus gebruiken we het nieuwe boek van David van Reybrouck als leidraad voor de inleidingen. De thema’s zijn mindfulness, geweldloze communicatie en compassie op school, op het werk en thuis. Interesse om mee te doen? Alleen aanmelden voor de zomerperiode is nu mogelijk!

Extra activiteiten bij Zen.nl Den Bosch

kopjes

Bij Zen.nl Den Bosch organiseren we regelmatig programma’s voor extra verdieping en inspiratie.
Een wekelijkse meditatie-inloopavond, een stille zondag, een intensieve zendag, een zendoweek of studieklas horen daar bijvoorbeeld bij. Nieuwsgierig?