Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Den Bosch geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie, aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

 

Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Den Bosch geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

Introductiecursus

Zen.nl introductie cursussen meditatie

Wil je leren mediteren en ben je benieuwd wat de meditatieoefening voor je kan betekenen?
Meld je dan aan voor een introductiecursus zenmeditatie.

Gevorderdencursus

Zen.nl gevorderden cursus

Vanaf september gebruiken we het prachtige boek Alle dagen zen van Joko Beck als leidraad voor de inleidingen. Vanuit haar geen-onzin-zen geeft de Amerikaanse zen-lerares krachtige aanwijzingen om alle mentale omwegen te vermijden. Interesse om mee te doen?

Nieuw! Inspirerende studieklas Rilke

Rainer Maria Rilke studieklas

start zondag 8 oktober
Bij Zen.nl Den Bosch organiseren we regelmatig programma’s voor extra verdieping en inspiratie. Een wekelijkse meditatie-inloopavond, een stille zondag, een intensieve zendag, een zendoweek of studieklas horen daar bijvoorbeeld bij. Nieuwsgierig?