zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Zencoaching

Je kunt voor zencoaching kiezen als je merkt dat je liever één op één werkt aan je persoonlijke doelstellingen en er graag dieper op in wil gaan. Of wellicht heb je geen tijd om aan een cursus mee te doen, dat kan natuurlijk ook gewoon. Meditatie is een belangrijk onderdeel van de coaching, als je nog niet kunt mediteren zullen we je hier in de eerste sessies wegwijs in maken. Wij nemen het perspectief van ‘niet-weten’ als uitgangspunt: je coach weet ‘niets’ over jou, door goed (door) te vragen, te luisteren en (aan) te voelen ondersteunt je coach je te ontdekken wat je al eigenlijk al wel wist over jezelf maar nog niet bewust van was. We lopen naast je mee op je pad. Vaak ook letterlijk, want menig gesprek vindt wandelend plaats door de mooie natuur in de omgeving van 's-Hertogenbosch. We zullen dus samen stil zitten en samen bewegen. Theoretische oefeningen wordt afgewisseld met oefeningen in de praktijk. Het eerste gesprek is altijd een kennismakingsgesprek. In dit gesprek maak je kennis met je coach, krijg je uitleg over alles wat je moet weten en kijk je samen wat waar je tegen aan loopt en wat je wil leren. Ook mediteer je al een eerste keer samen. Deze sessie is kosteloos. In de dagen erna kun je dan beslissen of dat je wilt starten met het traject, zo ja, dan plannen we het eerste coachingsgesprek en gaan we samen op pad. Interesse? Meld je dan aan voor het kennismakingsgesprek.


Tarieven

Wil je starten met zencoaching? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is € 145,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 195,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is € 195,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 245,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor voltijd studenten (op vertoon van collegekaart) is € 75,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 115,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.

Als je niet over voldoende financiële mogelijkheden beschikt om te betalen voor de coaching zijn er kortingsmogelijkheden. Hiervoor graag contact opnemen met Nico. Zie ook: Prijzen en kortingen.

Contact

Voor informatie kun je contact opnemen met Nico van Spanje op 06-10081625 of nico@zen.nl of onderstaand formulier invullen.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving