Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Gevorderden

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen en te onderhouden. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl ook het hele jaar door lessen en trainingen.
Na de introductiecursus kun je doorstromen naar een van de doorgaande groepen.

boek leer voelen wat je wil voelen Rients Ritskes Leer Voelen: zenvol omgaan met emoties – verdieping – vanaf september - dinsdag 20.00
We baseren ons op het boek "Leer voelen wat je wilt voelen" van Rients Ritskes, wat het vervolg is op het boek uit de Introductiecursus "Leer denken wat je wilt denken".
Zenbeoefening draagt bij tot het beter om gaan met gevoelens, (over)gevoeligheid en emoties. Niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. Voor iedereen die beter de weg wil leren kennen in zijn of haar eigen bewustzijn en gevoelswereld.

boek verwacht geen applaus Arthur Nieuwendijk Leren van je leven - vanaf september - woensdag 18.00 en donderdag 20.00
Staan de problemen en uitdagingen die je in je leven tegenkomt je geluk in de weg? Of kunnen ze juist bijdragen aan je geluk? Het laatste is mogelijk, als het je lukt ze niet te zien als hindernis maar als onderdeel van je levenspad.

Dat is een vaardigheid die je kunt je leren, dat kun je trainen. In deze cursus leer je hoe je dat doet. De cursus biedt een stapsgewijze methode voor het trainen van je geest. In de boeddhistische traditie wordt dit Lojong genoemd. Een training voor het ontwikkelen van wijsheid, veerkracht en compassie; de fundamenten voor duurzame, persoonlijke en spirituele groei.

We werken met het boek 'Verwacht geen applaus' van Arthur Nieuwendijk dat op 9 juli verschijnt. Je krijgt dit boek gratis bij aanvang van de cursus.

Instromen als gevorderde cursist kan altijd als je voldoende meditatie ervaring hebt. Je lidmaatschap gaat in per de eerste van de maand. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Inschrijving

dinsdag 20.00-21.45 uur, start 3 september
woensdag 18.00-19.45 uur
donderdag 20.00-21.45 uur

Tarief:

Particulier € 69,- per maand
Voltijdstudent € 42,50 per maand
Bedrijf € 95,- per maand (inclusief BTW en met factuur)

Zie ook: prijzen en kortingen.

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.