pompoen

Zen.nl Doetinchem

Zenmeditatie leert je in het nu en in balans te zijn, om te gaan met stress en dieper te ontspannen. Met het beoefenen van zenmeditatie leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen. Bij Zen.nl Doetinchem bieden we individuele zenmeditatiecursussen en zencoaching op een inspirerende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.


In Doetinchem worden nog geen groepslessen gegeven. Daarvoor verwijzen we graag naar Zen.nl Zevenaar.
Individuele cursus

Door het individuele karakter is deze cursus zeer efficiƫnt en intensief. Deze cursus is maatwerk en de het aantal sessies en de tijd tussen de sessies wordt in samenspraak vastgelegd.

Zencoaching

De combinatie van mediteren en gecoacht worden, maakt dat je je doelen beter haalt. Vaak worden zo opmerkelijke resultaten bereikt. Ervaring met mediteren vooraf is niet nodig. Vanuit Zen.nl beschouwen we coaching als de kunst om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun mentale veerkracht en energie. Juist door te leren helemaal in het hier en nu te zijn, kan ook beter aan de toekomst gewerkt worden.