Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt

 

 
 

Activiteiten Zen.nl Dordrecht

Zen.nl Dordrecht organiseert regelmatig verschillende leuke en interessante activiteiten, zowel lokaal als in samenwerking met collega's van de landelijke stichting Zen.nl. Hier vind je een kort overzicht van de activiteiten die nu gepland staan.


 

Stille zondag

Iedere eerste zondag van de maand, biedt Zen.nl Dordrecht de gelegenheid om samen met anderen in stilte te zijn en je meditatie-ervaring verder te verdiepen.


 

Intensieve zendag

Dagelijks mediteren is een ideale manier om meer rust en ruimte te ervaren in het leven van alledag. Een langere periode achter elkaar mediteren, ondersteunt je dagelijkse meditatiepraktijk en kan je ervaring verdiepen. Gedragen door de groep verleg je je grenzen op een verantwoorde en inspirerende manier.


 

Zendoweek

De zendoweek bied je een geweldige mogelijkheid om je zentraining een extra impuls en diepgang te geven. Het totale programma bestaat uit een intensieve zendag op zondag en 5 x ochtendzazen. Je kunt je voor elk programmaonderdeel los inschrijven. Je bepaalt dus zelf hoe intensief je je week wilt maken.