Activiteiten Zen.nl Dordrecht

Zen.nl Dordrecht organiseert regelmatig verschillende leuke en interessante activiteiten, zowel lokaal als in samenwerking met collega's van de landelijke stichting Zen.nl. Hier vind je een kort overzicht van de activiteiten die nu gepland staan.


 

Stille zondag

Iedere eerste zondag van de maand, biedt Zen.nl Dordrecht de gelegenheid om samen met anderen in stilte te zijn en je meditatie-ervaring verder te verdiepen.


 

Op koers met ikigai

Vinden van richting in je leven en werk, en die vasthouden als je hem hebt gevonden - het kan een hele opgave zijn, vooral in tijden van onzekerheid. Dat kan in verschillende levensfasen spelen: als je aan het begin van je (werkzame) leven staat en richting zoekt; of als je al een eind op weg bent en het gevoel hebt te willen herori├źnteren.


 

Intensieve zendag

Dagelijks mediteren is een ideale manier om meer rust en ruimte te ervaren in het leven van alledag. Een langere periode achter elkaar mediteren, ondersteunt je dagelijkse meditatiepraktijk en kan je ervaring verdiepen. Gedragen door de groep, verleg je je grenzen, op een verantwoorde en inspirerende manier.


 

Jubileum

Op zaterdag zaterdag 26 augustus vieren we ons 7 ┬Ż jarig jubileum. Het programma is nog in volle ontwikkeling, maar een heel bijzonder onderdeel staat al vast: zenmeester Rients Ritskes, oprichter van Zen.nl, verzorgt een lezing.


 

Weekendsesshin

Een sesshin is het Japanse woord voor retraite. De sesshin geeft je de gelegenheid om met een groep je meditatie te verdiepen.