zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Gevorderdencursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen bieden we het hele jaar door wekelijkse lessen aan. Elke cursusbijeenkomst begint met een inleiding en de uitwisseling van ervaringen in de voorgaande week. Daarna zijn er twee periodes zazen (zitmeditatie), kinhin (loopmeditatie) en een theeceremonie. Voor wie wil, is regelmatig gelegenheid voor dokusan (persoonlijk onderhoud met zenleraar).

Elk cursusseizoen laten we ons inspireren door een ander zenboek. Momenteel is dat 'Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt', van Haemin Sunim.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

boek dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt Wat doet er echt toe in mijn leven? Hoe ga ik met dingen om? Wat wil ik? De inzichten en adviezen uit dit boek van de boeddhistische monnik Sunim helpen ons in het moderne, drukke bestaan te zoeken naar rustpunten en inzicht. Allerlei aspecten van ons dagelijks leven komen aan bod: liefde, vriendschap, ambities, werk….
In de lessen onderzoeken we hoe we de woorden van Sunim betekenis kunnen geven in onze eigen dagelijkse praktijk. En uiteraard nemen we hier ruim de tijd voor…….


Ja! Ik schrijf me graag in voor de gevorderdencursus op:

donderdagavond 19.45 tot 21.30 uur (direct instromen is mogelijk)


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.