zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Gevorderdencursus meditatie

Regelmatige Zen meditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen bieden we het hele jaar door wekelijkse lessen aan. In de lessen gaan we dieper in op de verschillende zen thema's. Inspiratie halen we uit een aantal zen boeken en elkaars ervaringen. Meditatiebeoefening staat centraal. Ervaring met meditatie is gewenst.

Elke cursusbijeenkomst omvat twee periodes zazen (zitmeditatie), kinhin (loopmeditatie), een zen inleiding en theeceremonie. Er is regelmatig gelegenheid voor dokusan (persoonlijk onderhoud met zenleraar).

Als je deelneemt aan de gevorderdencursus is deelname aan de Stille zondag bij het lidmaatschap inbegrepen. Hiermee bieden we je een extra mogelijkheid je zentraining te verdiepen.


Non-dualiteit in de praktijk

Non-dualiteit gaat over anders leren denken en daardoor meer eenheid kunnen voelen met je omgeving. Onze leidraad is het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.
Dit boek is de weerslag van een aantal gesprekken tussen zenmeester Rients en filosoof Arthur. Ze bieden ons met hun gesprekken dieper inzicht in onszelf en onze drijfveren en bieden daarnaast verrassend praktische handvatten voor het vinden van rust en geluk in het dagelijks leven.


Lesrooster

  Gevorderden Docent
Maandag   20.00-21.45 Nicola
Dinsdag   17.45-19.30 Nicola
Woensdag   20.00-21.45 Nicola


Ja, ik schrijf me graag in voor:

Maandag 20.00-21.45. Instroom mogelijk.
Dinsdag 17.45-19.30. Instroom mogelijk.
Woensdag 20.00-21.45. Instroom mogelijk.


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Ik schrijf me nog niet in maar wil graag:

op de hoogte gehouden worden van activiteiten van Zen.nl Ede
meer informatie over ZenCoaching


Mijn gegevens:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.