pompoen

leeg stukje

Zen.nl Eindhoven

Zenmeditatie leert je in het nu en in balans te zijn, om te gaan met stress en dieper te ontspannen. Met het beoefenen van zenmeditatie leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen. Bij Zen.nl Eindhoven geven wij zenmeditatie-trainingen en meditatiecursussen op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.


Cursussen

De introductiecursus

Wil je leren mediteren en ben je benieuwd wat de meditatieoefening voor je kan betekenen? In de introductielessen zenmeditatie leer je hoe je mediteert en hoe je dit kunt inpassen in je leven.

Gratis proeflessen

Voor de start van de nieuwe introductiecursus kun je deelnemen aan een gratis proefles. In deze proefles maak je kennis met zenmeditatie, de docenten, de meditatieruimte en er is veel ruimte om vragen te stellen. Lijkt je dat wat? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken.

De gevorderden

Wekelijks samenkomen om te mediteren in een vaste groep helpt om de beoefening levend te houden. De wekelijkse inleiding van de docent en het gesprek dat we samen hebben draagt daar aan bij. Ook is er ruimte voor persoonlijk onderhoud met de leraar.

Meditation training in English

Would you like to learn to meditate? Or would you like to continue your practice in a group?
A new introductory group starts in September. Our continuation group runs throughout the year, you are welcome to join anytime.