Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Elst geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie, aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

 

Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Elst geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

Ton Daiken Akveld
Zen.nl Elst

Contact:
Ton Akveld
Standerd 31
6675 GB Valburg
Tel: 06-10963063
E-mail: ton@zen.nl

Ton Daiken Akveld

Zen.nl Elst

Contact:
Ton Akveld
Standerd 31
6675 GB Valburg
Tel: 06-10963063
E-mail: ton@zen.nl

Gratis proeflessen

Zen.nl mediteren leren

Je krijgt in deze proefles uitleg over zen en een eerste introductie in de beoefening ervan. Bovendien maak je kennis met de leraren, de meditatieruimte en de inhoud van de introductiecursus.

Introductiecursus

Zen.nl introductie cursussen meditatie

Je leert mediteren en het vergroten van aandacht en bewustzijn. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling en geluk. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen.

Zen coaching

intensief en zencoaching

Coaching met effect. Samen met de zencoach werken aan professionele of persoonlijke uitdagingen en doelstellingen. Ervaring met zen is niet nodig.