Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Gevorderdencursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen bieden we gevorderdengroepen. We zullen in de lessen dieper ingaan op de verschillende zenthema's. Meditatiebeoefening zal centraal staan. Ervaring met meditatie is gewenst. Als je nog geen ervaring met meditatie hebt, raden we je aan om eerst een introductiecursus te volgen. Een gevorderdengroep is een doorgaande groep, waar je op elk moment kunt instromen.

Elke cursusbijeenkomst omvat twee periodes zazen, kinhin, een zeninleiding en thee. Er is wekelijks gelegenheid voor persoonlijk onderhoud en koanstudie.

Thema: Zen en keuzes maken

zen en keuzes maken Rients Ritskes In het boek Zen en keuzes maken van Rients Ritskes behandelen we op praktische wijze waarom het nemen van beslissingen vaak zo moeilijk is, te lang duurt of fout uitpakt, en -het belangrijkste- hoe we ons kunnen ontwikkelen, waarbij besluitvaardigheid en het maken van krachtige keuzes tot een tweede natuur wordt. M.a.w.: Hoe zorgen we ervoor dat het maken van keuzes geen energie kost maar energie levert.

Komend voorjaar start er een gevorderdengroep bij Zen.nl Elst. Wil je meer weten of wil je misschien eerder beginnen? Neem dan contact op met Nicola: nicola@zen.nl of 06-18422033. Je kunt ook gebruik maken van het formulier hieronder:


Vertel me meer:

Wanneer je vandaag niet per mail een bevestiging van je inschrijving ontvangt, mail dan graag: nicola@zen.nl.

Ik wil graag meer weten over de gevorderdengroep van Zen.nl Elst.

Ik wil graag informatie over de activiteiten van Zen.nl Elst
Ik wil graag nadere informatie over Zencoaching
Ik wil graag nadere informatie over ZenManagement trainingen

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.