Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Intensief / Zencoaching

Intensief

Behalve de reguliere zencursussen in groepsverband verzorgen wij ook individuele zencursussen. Buitengewoon geschikt voor mensen met overvolle agenda’s of onregelmatige werktijden. Of voor mensen die liever in een één-op-één situatie werken. Door het individuele karakter is deze cursus zeer efficiënt en intensief. Deze cursus bestaat uit vijf sessies van elk anderhalf uur.
Data en tijdstippen bepaal je in overleg.

Zencoaching

In vijf individuele sessies van anderhalf uur werk je aan professionele of persoonlijke uitdagingen en doelstellingen. Daarbij wisselen we theorie af met creatieve oefeningen en meditatie. Ervaring met zen is niet nodig. Wanneer je geen ervaring met zenbeoefening hebt, vormt het leren mediteren de eerste drie sessies wel een belangrijk onderdeel van de coaching. Want bij zencoaching gaan we er van uit dat je dagelijks mediteert. Het dagelijks mediteren maakt namelijk het grote verschil met andere vormen van coaching. Juist door de dagelijks zenbeoefening ontstaan de dynamische balans, de toegenomen focus en de verhoogde effectiviteit. De coaching is erop gericht om de inspiratie en energie, opgedaan in de meditatie, effectiever om te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Door de individuele coaching bij deze vertaling van zen in de praktijk worden opmerkelijke resultaten bereikt. Data, tijdstip en locatie in overleg.

Je kunt je voor de individuele trajecten opgeven door contact op te nemen met Nicola Kneepkens (06-18422033, nicola@zen.nl), of door het inschrijfformulier in te vullen.

Ik ontvang graag meer informatie over de individuele zentrajecten.

Wanneer je vandaag niet per mail een bevestiging van je inschrijving ontvangt, mail dan graag: nicola@zen.nl.

Informatie over individuele trajecten. Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een intensieve cursus of zencoaching
Algemene informatie. Ik geef me (nog) niet op voor een cursus, maar wil graag per mail geïnformeerd worden over nieuwe activiteiten van Zen.nl Elst.

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving