Activiteiten Zen.nl Haarlem

Zen.nl Haarlem organiseert regelmatig verschillende leuke en interessante activiteiten. Hier vind je een kort overzicht van de activiteiten die nu gepland staan.


 

Stille zondag

Zen.nl Haarlem biedt de gelegenheid om samen met anderen in stilte te zijn en je meditatie-ervaring verder te verdiepen.


 

Mediteren in de duinen

Op zondag 11 juni, 9 juli, 13 augustus en 10 september gaan we weer heerlijk buiten mediteren in de duinen bij Bloemendaal.


 

Stiltewandeling

Stiltewandelingen op de zaterdagen 17 juni, 15 juli, 19 aug en 16 september


 

Meditatienacht

Terwijl de zon langzaam ondergaat en het buiten steeds rustiger en koeler wordt gaan wij, met een kleine groep in de Zendo Haarlem, de stille donkere nacht in. De nacht die zich gebruikelijk leent om uit te rusten en op te laden, zullen wij gebruiken om ons op een andere laag leeg te maken en te voorzien van nieuwe energie!


 

Weekendsesshin

Janneke Koch en Pia Velema organiseren het weekend van 27 t/m 29 oktober een weekendsesshin op de Maanhoeve in Drenthe. Tijdens dit weekend bevinden we ons op een grote boerderij met de grootste zentuin in Nederland. De rust in het weekend staat centraal, het programma is opgebouwd uit mediteren, eten, interactieve teisho en tijd voor jezelf in deze prachtige omgeving.