Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Zen.nl Hilversum leraren


Magda de Muijnck (1966) is in 2016 begonnen met zenmeditatie en opgeleid tot zenleraar door Daido Maas. Na een carrière in de retail heeft zij besloten in 2018 om het roer om te gooien en zich verder te ontwikkelen tot zenleraar en coach. De vier jaar studie Jungiaanse psychologie is een prachtige aanvulling geweest op de zenfilosofie. Tegenwoordig runt Magda samen met haar man Gerard Zen.nl Hilversum. De dagelijkse meditatie is voor haar dé manier om te dealen met de moeilijke dingen in het leven en de hectiek van alledag. Het iedere keer weer terug kunnen gaan naar de adem geeft rust en stabiliteit, iets wat ze iedereen gunt.
e-mail: magda@zen.nl
Magda de Muijnck zenleraar en locatiemanager Zen.nl Hilversum
 

Gerard Plaisier mediteert sinds 2013 bij Zen.nl en is onder begeleiding van Daido Maas opgeleid tot zenleraar. Na het halen van zijn zenleraar diploma in 2017 geeft Gerard introductie- en gevorderden cursussen en zentrainingen binnen het bedrijfsleven. Verder Gerard is werkzaam als ZZP’er als Business Controller/Project Manager. Na een verblijf bij Zen Mountian Monastery heeft Gerard besloten zich nog meer te richten op het geven van zenmeditatielessen en coachen. Gerard runt samen met zijn vrouw Magda Zen.nl Hilversum. Zelf ervaart Gerard door het mediteren veel meer rust, minder angst en meer zelfvertrouwen. Hij wil zoveel mogelijk mensen faciliteren in het ontwikkelen van duurzaam geluk.
e-mail: gerard@zen.nl
Gerard Plaisier zenleraar en locatiemanager Zen.nl Hilversum
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en was leerling van Hirata Roshi van Tenryu-ji van 1986 tot 2008. Rients is oprichter en sinds 2010 zenmeester van Zen.nl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als zenleraar. Daarnaast is hij auteur van 12 boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl