Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Zencoaching: Aanpak en effectiviteit

Zencoaching onderscheidt zich door een unieke aanpak en bewezen effectiviteit. Onze coaches en deelnemers mediteren regelmatig, wat de persoonlijke groei optimaal ondersteunt.

Onze coaching is effectief door een professionele en open houding. We luisteren aandachtig en bieden empathische reflectie, gecombineerd met theorie, creatieve oefeningen en meditatie. Meditatie is een krachtige vorm van zelfreflectie en versterkt de coaching. Deze combinatie maakt zencoaching zeer geschikt voor het bereiken van professionele en persoonlijke doelen.

Ervaring met zen is niet nodig. Als je geen ervaring hebt met zenmeditatie, leer je dit tijdens de eerste drie sessies. In de eerste gesprekken besteden we veel aandacht aan het verhelderen van je doelstellingen en het meetbaar maken van de resultaten.

Ontwikkelen van mentale kracht

Bij Zen.nl zien we coaching als de kunst van het ondersteunen van mensen in het ontwikkelen van hun mentale kracht en energie. Door te leren in het hier en nu te zijn, kun je beter aan je toekomst werken. Door goed te vragen, te luisteren en aan te voelen, helpen we je de juiste vragen en antwoorden te vinden. Zen helpt je aanwezig te zijn, te ontspannen en je intuïtie te gebruiken, ook in moeilijke tijden. Dit stelt je in staat bij te dragen aan je eigen geluk en dat van de mensen om je heen. Onder geluk verstaan we het vermogen om onder alle omstandigheden op een positieve manier om te kunnen gaan met de uitdagingen in ons leven.

Zencoaching richt zich op:

  • Algehele persoonlijke ontwikkeling
  • Carrièrekeuzes
  • Verbeteren van slaap en levenskwaliteit
  • Balans tussen werk en privé
  • Verheldering rond zingeving
  • Relatievraagstukken
  • Verbeteren van persoonlijke presentatie


Tarieven

Wil je starten met zencoaching? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is € 145,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 195,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is € 195,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 245,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor voltijd studenten (op vertoon van collegekaart) is € 75,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 115,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.

Voor informatie kun je contact opnemen met Irmgard Admiraal (06-20439951 of irmgard@zen.nl)