Lochem
zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Introductiecursus zenmeditatie (start weer februari 2021)

Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de volgende introductiecursus van Zen.nl Lochem. (start in februari en september). Wil je eerder beginnen met mediteren en hierin begeleid worden, of heb je andere vragen, neem contact op met Hans van der Vleuten (mail hans@zen.nl of bel 06-19253151).
Zeker in deze onzekere corona-periode kunnen we dan samen zoeken naar de optimale aanpak. De bijeenkomsten voor de introductiecursus zijn bij voorkeur in onze meditatieruimte (zendo). Online is ook een goede optie zoals we al sterk hebben ervaren. Zo hoef je geen les te missen want naast fysiek, is ook online deelnemen mogelijk.


"Investeren in een kalme geest, is investeren in gezondheid en geluk,
voor jou en je omgeving"
Dalai Lama


Info en aanmelding

Regelmatige beoefening van zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven en werken. Deze introductiecursus, die steeds in in februari en september voor 5 maanden van start gaat, geeft je in wekelijkse lessen de mogelijkheid de basisbeginselen van zen goed eigen te maken.
Aan de hand van het basisboek voor zentraining: 'Leer denken wat je wilt denken' van zenmeester Rients Ritskes leer je doelgericht en effectief mediteren en komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, zoals: omgaan met stress, keuzes maken, aandacht en geluk.

Zen is een beproefde methode om meer ontspannen door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. De nuchtere professionele lessen bij Zen.nl Lochem helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen. Al snel zul je dan de positieve effecten ervaren. Met minder stress en meer balans, vitaliteit en creativiteit. Zo word je steeds meer bevriend met jezelf, de ander en de omstandigheden. Zo werken we samen aan duurzaam geluk.

Wil jij dit ook leren en ervaren? Zet de stap en meld je aan voor deze 5 maandse** cursus.
** Deze cursus wordt gegeven in 20 wekelijkse lessen. Dit om samen voldoende basis te leggen om zenmeditatie succesvol in te bouwen in je dagelijkse leven. Dus schrijf je in met de bedoeling om de cursus af te maken. Mocht je toch eerder willen stoppen: De opzegtermijn is 1 maand.

Voorafgaand aan de nieuwe introductiecursus zijn er gratis proeflessen. Voor data, tijdstippen en inschrijving proeflessen klik hier.

Uiteraard houden we i.v.m. corona, de bezetting van de goed geventileerde zendo beperkt en handelen we heel zorgvuldig. Indien nodig of gewenst zijn lessen ook online te volgen.
Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

De nieuwe introductiecursus start weer in september. Heb je belangstelling meld je dan aan via onderstaande optie. Zodra het lesrooster bekend is verschijnt het hieronder en kan je je aanmelden.

Breng me graag op de hoogte van de start van nieuwe introductiecursussen bij Zen.nl Lochem


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.