Zen.nl logo


zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Introductiecursus (start september 2019)

Info en aanmelding

Regelmatige beoefening van zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven en werken. Deze introductiecursus, die in september weer voor 5 maanden van start gaat, geeft je in wekelijkse lessen de mogelijkheid de basisbeginselen van zen goed eigen te maken.
Aan de hand van het basisboek voor zentraining: 'Leer denken wat je wilt denken' van zenmeester Rients Ritskes leer je doelgericht en effectief mediteren en komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, zoals: omgaan met stress, keuzes maken, aandacht en geluk.

Zen is een beproefde methode om meer ontspannen door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. De nuchtere professionele lessen bij Zen.nl Lochem helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen. Al snel zul je de positieve effecten ervaren. Met minder stress en meer balans, vitaliteit en creativiteit. Zo word je steeds meer bevriend met jezelf, de ander en de omstandigheden. Zo werken we samen aan duurzaam geluk.

Wil jij dit ook leren en ervaren? Zet de stap en meld je aan voor deze 5 maandse* cursus.
* Deze cursus wordt gegeven in 20 wekelijkse lessen. Dit om samen voldoende basis te leggen om zenmeditatie succesvol in te bouwen in je dagelijkse leven. Dus schrijf je in met de bedoeling om de cursus af te maken. Mocht je toch eerder willen stoppen: De opzegtermijn is 1 maand.

Voorafgaand aan de introductiecursus kan je een gratis proefles volgen.
Info en aanmelding gratis proefles klik hier


Ja! Ik meld me aan voor de introductiecursus zen **

Maandagavond 18.30u-20.00u (vanaf 9 september)
Donderdagavond 20.00u-21.45u (vanaf 12 september)

** NB: Mocht je graag een introductiecursus zen willen doen, maar kan je niet op bovenstaande avonden, dan is inschrijving voor één van doorlopende groepen ("Meer zen, minder bubbels") een goed alternatief. Bovendien is onze ervaring dat je in een meer ervaren groep prima wordt ondersteund bij je start met zenbeoefening.


Mijn gegevens:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.
zendo in lochem