Lochem
zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Introductiecursus zenmeditatie

Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de volgende introductiecursus van Zen.nl Lochem. (start in februari en september). Wil je eerder beginnen met mediteren en hierin begeleid worden, of heb je andere vragen, neem contact op met Hans van der Vleuten (mail hans@zen.nl of bel 06-19253151).

"Investeren in een kalme geest, is investeren in gezondheid en geluk,
voor jou en je omgeving"
Dalai Lama


Tijdens de cursus leer je de eeuwenoude techniek van zenmeditatie en hoe je die dagelijks toe kunt passen. De introductiecursus bestaat uit één les per week en duurt vijf maanden. Elke les begint met een interactieve inleiding. Daarna wordt er gemediteerd, afgewisseld met loopmeditatie en we sluiten af met thee. De inleidingen geven je inzicht in de oorzaken van onrust en handvaten hoe dit te veranderen. Ook behandelen we onderwerpen uit de zentraditie om op een zenvolle manier naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Daarnaast maak je kennis met wat moderne wetenschap en psychologie zeggen over de positieve effecten van zenmeditatie, zoals:

effecten van zen meditatie
    effecten van zen meditatie
  • meer rust
  • minder stress
  • beter slapen
  • beter voelen
  • meer aandacht
  • beter kunnen luisteren
  • minder storende emoties
  • meer energie

Wil jij dit ook leren en ervaren? Zet de stap en meld je aan voor deze 5 maandse** cursus.
** Deze cursus wordt gegeven in 20 wekelijkse lessen. Dit om samen voldoende basis te leggen om zenmeditatie succesvol in te bouwen in je dagelijkse leven. Dus schrijf je in met de bedoeling om de cursus af te maken. Mocht je toch eerder willen stoppen: De opzegtermijn is 1 maand.

Voorafgaand aan de nieuwe introductiecursus zijn er gratis proeflessen. Voor data, tijdstippen en inschrijving proeflessen klik hier.

Uiteraard houden we i.v.m. corona, de bezetting van de goed geventileerde zendo beperkt en handelen we heel zorgvuldig. Indien nodig of gewenst zijn lessen ook online te volgen.
Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Ja, ik meld me aan voor de cursus op:

Breng me graag op de hoogte van de start van nieuwe introductiecursussen bij Zen.nl Lochem

Tarief:

Particulier tarief €59,- per maand
Student tarief €39,- per maand


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.