zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Gratis proefles

"Investeren in een kalme geest, is investeren in gezondheid en geluk,
voor jou en je omgeving"
Dalai Lama

Zenmeditatie is mentale fitness.

Een vol hoofd? Stress? Slaapproblemen? Zen is een beproefde methode om meer ontspannen en mindfull door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. In jezelf, de ander en de omstandigheden. Daardoor maak je ook steeds betere keuzes. De nuchtere professionele introductielessen bij Hans van der Vleuten en zijn collega’s, helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen. Al snel zul je de positieve effecten ervaren. In de gevorderdengroepen werken we door regelmatige zenbeoefening samen verder aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping.
Je bent van harte welkom om in een proefles, van ruim 1 ½ uur, je eerste goede ervaringen op te doen door nader kennis te maken met zen, meditatie, de docenten en de rustige meditatieruimte. Doel is: een gemotiveerde deelname aan de 5 maandse introductiecursus zen.
De eerstvolgende introductiecursus start weer in september 2022. Voor meer info en aanmelding klik op: introductiecursus

Mocht je eerder met zenmeditatie willen beginnen, of heb je vragen neem contact op met Hans van der Vleuten (hans@zen.nl of bel 06-19253151)

We hebben in de afgelopen twee jaar al veel goede ervaringen opgedaan hoe samen effectief om te gaan met de corona omstandigheden. Onze cursisten waarderen dat zeer.
Uiteraard houden we daarbij de bezetting van de goed geventileerde zendo beperkt en handelen we heel zorgzaam en zorgvuldig. Indien nodig of gewenst is online deelname ook goed mogelijk.


Ik meld me hierbij aan voor de gratis proefles op:

zaterdag 25 juni om 10:00 uur
zaterdag 25 juni om 14:00 uur
woensdag 31 augustus om 10:00 uur
donderdag 1 september om 19:30 uur
vrijdag 2 september om 10:00 uur
zaterdag 3 september om 10:00 uur
zondag 4 september om 14:00 uur
maandag 5 september om 19:30 uur
dinsdag 6 september om 19:30 uur
Ik neem graag een andere keer deel. Breng me a.u.b. op de hoogte wanneer er nieuwe proeflessen gepland zijn bij Zen.nl Lochem.

Locatie: Watermoleneiland 4, Lochem


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Hans van der Vleuten Zen.nl Lochem