Lochem
zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Gratis proefles

"Investeren in een kalme geest, is investeren in gezondheid en geluk,
voor jou en je omgeving"
Dalai Lama

Zen.nl Lochem:
Meer rust in je hoofd, ruimte in je dag en richting in je leven.
Mediteren kan je leren.


Zenmeditatie is mentale fitness.

Een vol hoofd? Stress? Slaapproblemen? Zen is een beproefde methode om meer ontspannen en mindfull door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. In jezelf, de ander en de omstandigheden. Daardoor maak je ook steeds betere keuzes. De nuchtere professionele introductielessen bij Hans van der Vleuten en zijn collega’s, helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen. Al snel zul je de positieve effecten ervaren. In de gevorderdengroepen werken we door regelmatige zenbeoefening samen verder aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping.
Je bent van harte welkom om in een proefles, van ruim 1 ½ uur, je eerste goede ervaringen op te doen door nader kennis te maken met zen, meditatie, de docenten en de rustige meditatieruimte. Doel is: een gemotiveerde deelname aan de 5 maandse introductiecursus zen.

De eerstvolgende introductiecursus start weer in september 2021. Voor meer info en aanmelding klik op: introductiecursus
Voorafgaand aan die introductiecursus zijn er in juni en augustus ook gratis proeflessen. Zie voor data, tijdstippen en inschrijving hieronder. Mocht je eerder met zenmeditatie willen beginnen, of heb je vragen neem contact op met Hans van der Vleuten (hans@zen.nl of bel 06-19253151)


Uiteraard houden we i.v.m. corona, de bezetting van de goed geventileerde zendo beperkt en handelen we heel zorgvuldig.
Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de volgende proeflessen van Zen.nl Lochem, zodra ze zijn ingepland. Normaal vinden die plaats in januari en augustus, voorafgaand aan de nieuwe introductiecursus). Wil je eerder beginnen met zen en zenmeditatie, of heb je andere vragen, neem contact op met Hans van der Vleuten (mail hans@zen.nl of bel 06-19253151).
Zeker in deze onzekere corona-periode kunnen we dan samen zoeken naar de optimale aanpak. De (proef)lessen zijn bij voorkeur in onze meditatieruimte (zendo). Online is ook een goede optie zoals we al sterk hebben ervaren. Zo hoef je geen les te missen want naast fysiek, is ook online deelnemen mogelijk.


Gratis proeflessen:

zaterdag 28 augustus om 13:30 uur
zondag 29 augustus om 10:30 uur
maandag 30 augustus om 20:00 uur
dinsdag 31 augustus om 20:00 uur
zaterdag 4 september om 10:30 uur
Ik neem graag een keer deel. Breng me op de hoogte wanneer er nieuwe proeflessen gepland zijn bij Zen.nl Lochem.

Locatie: Watermoleneiland 4, Lochem

Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Hans van der Vleuten Zen.nl Lochem