Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Gevorderden

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen en te onderhouden. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl ook het hele jaar door lessen en trainingen.
Na de introductiecursus kun je doorstromen naar een van de doorgaande groepen.

Thema

Leer voelen wat je wilt voelen

leer voelen wat je wilt voelen Rients Ritskes Hoe kan zen helderheid scheppen in de verwarrende werkelijkheid van gevoelens en emoties? Zen kan helpen om beter met gevoelens om te gaan: niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. We ontwikkelen een benaderingswijze van onze gevoelswereld die herkenbaar is en die direct in de praktijk getoetst en toegepast kan worden.

boek the artist's way

The artist's way

Sinds september zijn we in de gevorderdenlessen onze creativiteit aan het ontdekken aan de hand van het boek The Artist’s Way van Julia Cameron. The Artist’s Way is het belangrijkste hedendaagse boek over creativiteit. Creativiteit vatten we op in de breedste zin van het woord. Waar Cameron spreekt over de kunstenaar in ons, kunnen we ook spreken over: de levenskunstenaar in ons. We onderzoeken hoe we meer creativiteit kunnen ontwikkelen. Voor de een kan dat zijn het oppakken van een nieuwe hobby, voor de ander kan dat gaan over creatiever worden in de communicatie of de samenwerking. En zo zijn er nog veel meer vertalingen te maken van dit levendige onderwerp.

Inschrijving

Instromen als gevorderde cursist kan altijd als je voldoende meditatie ervaring hebt. Je lidmaatschap gaat in per de eerste van de maand. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.


Ja! Ik schrijf me nu graag in:

op woensdagmorgen van 9.45 tot 11.30, Leer voelen, start 21 februari
op woensdagavond van 19.45 tot 21.30, Leer voelen, start 21 februari
op donderdagavond van 19.45 tot 21.30, Artists way
op vrijdagmorgen van 9.45 tot 11.30, Artists way
Breng me graag op de hoogte van de start van nieuwe gevorderden cursussen bij Zen.nl Middelburg.

Tarief:

Particulier € 65,- per maand
Voltijdstudent € 40,- per maand
Bedrijf € 90,- per maand (inclusief BTW en met factuur)

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.