Middelburg
lelie

Zen.nl Middelburg leraren


Niels Dom (1967) mediteert sinds 2001. De nieuwsgierigheid waarmee hij begon werd door de positieve ervaringen al snel een fascinatie voor de effectiviteit ervan. Ook in zijn werk in de zorg manifesteert hij zijn bevlogenheid om voor anderen iets te betekenen. In zenmeditatie, zelfreflectie en bewustwording vindt hij de ruimte en vrijheid om vol te leven. Hij deed de opleiding tot zenleraar bij Dirk Polder en voelt zich aangesproken door de pragmatisch benadering van meditatie binnen Zen.nl.
Zen houdt niet op als je van je kussen opstaat, sterker nog, daar begint het pas. In een zelf met aandacht gebouwde zendo hoopt hij in Middelburg een oefenplek te vormen voor iedereen die zich wil oriƫnteren op wat zen kan betekenen en voor mensen die meditatie een serieuze plek in hun leven willen geven.
e-mail: niels@zen.nl
Niels Dom zenleraar Zen.nl Middelburg
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van veel verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en is oprichter van Zen.nl. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar zenleraar en auteur van een tiental boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl