Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Nijmegen geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie, aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

 

Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Nijmegen geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

Joke Batink

Zen.nl Nijmegen

Joke Batink
Lage Markt 5a
6511 VK Nijmegen
Tel: 024-6636420
E-mail: joke@zen.nl

Joke Batink

Zen.nl Nijmegen
Joke Batink
Lage Markt 5a
6511 VK Nijmegen
Tel: 024-6636420
E-mail: joke@zen.nl

Zomercursus

Zen.nl zomer cursus meditatie

De vierweekse zomercursus is een compacte en intensieve introductiecursus zenmeditatie. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandacht en geluk. Na afloop is het mogelijk in te stromen in een van onze wekelijkse introductiecursussen, welke in september zullen starten.

Gratis proefles

Zen.nl mediteren leren

Voor de start van de nieuwe introductiecursussen kun je deelnemen aan een proefles zen. Het doel van deze les is een eerste kennismaking met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte.
Verder vertellen we over de positieve effecten van dagelijkse meditatie en de cursusopzet. Ook wordt er antwoord gegeven op de vragen die je hebt over zen, meditatie en de cursus.

Introductiecursus

Zen.nl introductie cursussen meditatie

Je leert mediteren en het vergroten van aandacht en bewustzijn. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling en geluk. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen.