Gevorderden

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen en te onderhouden. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl ook het hele jaar door lessen en trainingen.
Na de introductiecursus kun je doorstromen naar een van de doorgaande groepen.

Gevorderdencursus vanaf september 2022 en vanaf februari 2023

boek leer voelen wat je wilt voelen Rients Ritskes

Leer Voelen: zenvol omgaan met emoties

We baseren ons op het boek "Leer voelen wat je wilt voelen" van Rients Ritskes, wat het vervolg is op het boek uit de Introductiecursus "Leer denken wat je wilt denken".
Zenbeoefening draagt bij tot het beter om gaan met gevoelens, (over)gevoeligheid en emoties. Niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. Voor iedereen die beter de weg wil leren kennen in zijn of haar eigen bewustzijn en gevoelswereld.

boek the artist's way

The artist's way

Sinds september zijn we in de gevorderdenlessen onze creativiteit aan het ontdekken aan de hand van het boek The Artist’s Way van Julia Cameron. The Artist’s Way is het belangrijkste hedendaagse boek over creativiteit. Creativiteit vatten we op in de breedste zin van het woord. Waar Cameron spreekt over de kunstenaar in ons, kunnen we ook spreken over: de levenskunstenaar in ons. We onderzoeken hoe we meer creativiteit kunnen ontwikkelen. Voor de een kan dat zijn het oppakken van een nieuwe hobby, voor de ander kan dat gaan over creatiever worden in de communicatie of de samenwerking. En zo zijn er nog veel meer vertalingen te maken van dit levendige onderwerp.


Inschrijving

Instromen als gevorderde cursist kan altijd als je voldoende meditatie ervaring hebt. Je lidmaatschap gaat in per de eerste van de maand. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.


Ja! Ik schrijf me nu graag in:

maandag 20.00-21.45 uur (Kyogen Fleer)
dinsdag 17.45-19.30 uur (Rients Ritskes)
dinsdag 20.00-21.45 uur (Rients Ritskes)
woensdag 20.00-21.45 uur (Joke Batink)
woensdag 20.00-21.45 uur Leer Voelen. Start 6 sept. (Dorine Ooms)
donderdag 20.00-21.45 (Pepijn Sluiter)
vrijdag 09.30-11.15 (Jeroen Verstappen)
zaterdag 09.30-11.15 (Joke Batink)

Tarief:

Particulier € 65,- per maand
Voltijdstudent € 40,- per maand
Bedrijf € 90,- per maand (inclusief BTW en met factuur)

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.