zen meditatie cursus centrum

Gevorderdencursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zen beoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl het hele jaar door lessen en trainingen.

Vanaf woensdag 13 februari 2019 start in Nijverdal een gevorderdencursus zenmeditatie. Je kunt je hiervoor alvast inschrijven. Verdere informatie volgt.

Thema’s

Leer voelen wat je wilt voelen

We baseren ons op het boek “Leer voelen wat je wilt voelen” van Rients Ritskes, dat het vervolg is op het boek uit de introductiecursus ‘Leer denken wat je wilt denken’.
Zenbeoefening draagt bij tot het beter om gaan met gevoelens, (over)gevoeligheid en emoties. Niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. Voor iedereen die beter de weg wil leren kennen in zijn of haar eigen bewustzijn en gevoelswereld.


Dertig Zenlessen

Een woord bestuderen is jezelf bestuderen. In iedere les staat één les uit het boekje centraal. Slow reading, diep leren, is de aanpak van deze cursus. Bewustzijn, lange adem, ethiek, balans en de beste beslissing zijn thema’s in het programma. De lessen bevatten enerzijds eeuwenoude wijsheden en zijn anderzijds zeer actueel. Eigen reflectie wordt gestimuleerd in de les en door oefeningen die je thuis doet.

‘De dertig zenlessen van Rients Ritskes hebben de afgelopen jaren grote indruk op mij gemaakt. Samen met het mediteren hebben ze tot nu toe een zeer positieve invloed op de kwaliteite van mijn leven en werk gehad’ – Prof. dr. Jelle Barentsz, Radboud Medisch Centrum Nijmegen


Inschrijving

Instromen als gevorderde cursist kan altijd als je voldoende meditatie ervaring hebt, je lidmaatschap gaat in per de eerste van de maand.
Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Voor de populaire tijdstippen zijn er wachtlijsten.


Ja! Ik schrijf me nu graag in en krijg het boek '30 zenlessen voor de dagelijkse praktijk' cadeau:

Woensdagavond 20.00-21.45. Vanaf 11 september 2019


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Overige informatie

Ik wil graag informatie over de activiteiten van Zen.nl Nijverdal
Ik wil graag nadere informatie over zencoaching
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.