pompoen

leeg stukje

Gevorderdencursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zen beoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl het hele jaar door lessen en trainingen.

Thema's

Zen en onzin van het leven Rients Ritskes

'Zen en onzin van het leven', Rients Ritskes

De koan is de unieke meditatieve trainingsmethode uit de Rinzai-zentraditie voor het ontwikkelen van een open, creatieve en flexibele geest. In zijn nieuwe boek 'Zen en onzin van het leven', geeft Rients Ritskes een moderne interpretatie van deze eeuwenoude spirituele methode en een uitgebreide toelichting op zelf ontwikkelde en oude koans. Het boek gaat - onder andere - in op creatief denken, leven met meer antwoorden, beter communiceren met een koan, doen en niet doen, en de taal van symbolen. Uitdagend voor ons denkende brein en inspirerend door de vele praktische toepassingen en oefeningen.

zen en keuzes maken Rients Ritskes

Zen en keuzes maken

In het boek Zen en keuzes maken van Rients Ritskes behandelen we op praktische wijze waarom het nemen van beslissingen vaak zo moeilijk is, te lang duurt of fout uitpakt, en -het belangrijkste- hoe we ons kunnen ontwikkelen, waarbij besluitvaardigheid en het maken van krachtige keuzes tot een tweede natuur wordt. M.a.w.: Hoe zorgen we ervoor dat het maken van keuzes geen energie kost maar energie levert.

leer voelen wat je wilt voelen Rients Ritskes

Leer voelen wat je wilt voelen

Hoe kan zen helderheid scheppen in de verwarrende werkelijkheid van gevoelens en emoties? Zen kan helpen om beter met gevoelens om te gaan: niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. We ontwikkelen een benaderingswijze van onze gevoelswereld die herkenbaar is en die direct in de praktijk getoetst en toegepast kan worden. Van frustratie naar inspiratie; van overgevoeligheid naar fijngevoeligheid.

Inschrijving

Instromen als gevorderde cursist kan altijd als je voldoende meditatie ervaring hebt, je lidmaatschap gaat in per de eerste van de maand.
Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.


Je bent welkom in de zendo van Nijverdal die geschikt is voor maximaal 10 deelnemers. Over hoe we het veilig houden krijg je bericht na aanmelding. Ook online deelnemen blijft mogelijk.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de gevorderdencursus op:

Maandagavond 20.00-21.30, vanaf 7 februari (Leer voelen wat je wilt voelen)
Woensdagavond 20.00-21.30, vanaf 9 februari (Zen en onzin van het leven)
Donderdagavond 20.00-21.30, vanaf 10 februari (Zen en keuzes maken)
Vrijdagmorgen 9.00-10.30, vanaf 11 februari (Leer voelen wat je wilt voelen)

Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Voltijdstudent € 39,- per maand   Tijdelijk €19,- per maand
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)

Overige informatie

Ik wil graag informatie over de activiteiten van Zen.nl Nijverdal
Ik wil graag nadere informatie over zencoaching
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.