pompoen

leeg stukje

Gratis proefles

"Investeren in een kalme geest, is investeren in gezondheid en geluk,
voor jou en je omgeving"
Dalai Lama

Zenmeditatie is mentale fitness.

Een vol hoofd? Stress? Slaapproblemen? Zen is een beproefde methode om meer ontspannen en mindfull door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. In jezelf, de ander en de omstandigheden. Daardoor maak je ook steeds betere keuzes. De nuchtere professionele introductielessen bij Harry Mengers en zijn collega's, helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen. Al snel zul je de positieve effecten ervaren. In de gevorderdengroepen werken we door regelmatige zenbeoefening samen verder aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping.
Je bent van harte welkom om in een proefles, van ruim 1 ½ uur, je eerste goede ervaringen op te doen door nader kennis te maken met zen, meditatie, de docenten en de rustige meditatieruimte. Doel is: een gemotiveerde deelname aan de 5 maandse introductiecursus zen.
De eerstvolgende introductiecursus start weer in september 2022. Voor meer info en aanmelding klik op: introductiecursus

Mocht je eerder met zenmeditatie willen beginnen, of heb je vragen neem contact op met Harry Mengers (harry@zen.nl of bel 06-27007146)

Ik meld me hierbij aan voor de gratis proefles op:

zaterdag 15 oktober om 10:30 uur
zaterdag 12 november om 10:30 uur
zaterdag 10 december om 10:30 uur
Ik neem graag een andere keer deel. Breng me a.u.b. op de hoogte wanneer er nieuwe proeflessen gepland zijn bij Zen.nl Nijverdal.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving