Nijverdal
pompoen

leeg stukje

Stille zondagen in Nijverdal

Zen.nl Nijverdal organiseert regelmatig een stille zondag. Het is een gelegenheid om samen stil te zijn en je meditatie te verdiepen.

De stille zondag start om 09:00 uur en eindigt om 11:15 uur. Graag uiterlijk 08:50 uur aanwezig zijn. Om 08:55 uur sluiten we de deur. Tijdens de loopmeditatie is het mogelijk het programma in te korten. Om 10.05 uur gaat de deur open en is er gelegenheid om in- of uit te lopen.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. De stille zondagen zijn gratis voor iedereen die een cursus volgt. Aan niet-cursisten vragen we een vrijwillige bijdrage.

De zendo in Nijverdal is geschikt voor maximaal 10 deelnemers. Bij goed weer worden de stille zondagen buiten georganiseerd.

Stille zondagen zijn gepland op:

  • zondag 21 november (zendodag)
  • zondag 19 december 

21 november: Zendo-dag van 09:00-16:30 uur. Een zendo-dag is een ééndaagse retraite die bestaat uit zit- en loopmeditaties, sutra’s, een werkmeditatie, een lunch (in orioki-stijl), een lezing, de theeceremonie en een enkele pauze. In stilte. Het programma staat open voor (oud-) cursisten en mensen met meditatie-ervaring. Kosten: €45. Meer informatie en aanmelden bij: Harry Mengers, harry@zen.nl, 06-27007146.

Zendo: Zen.nl Nijverdal, Piet Heinweg 1b, 7441 GZ Nijverdal