whatsapp
 


 

Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt

 

 
 

Hier vind je meer informatie over onze verschillende online cursussen:spirituele,biografie
 

Online cursus 'Jouw spirituele biografie' | start 9 mei

In deze colleges krijg je nieuwe perspectieven op je eigen leven aangereikt, waardoor de rode draad in je leven helder zichtbaar wordt. Zicht krijgen op jouw plek in het grote geheel en ontdekken hoe jij daaraan kan en wil bijdragen geeft je een gevoel van bestemming en vervulling.

Onderwerpen: spirituele, biografie

dogen,dijkstra,online
 

Zes online colleges: Zenmeester Dōgen | start 20 mei

Dōgen (1200-1253) is zonder twijfel de grootste filosoof onder de Japanse zenmeesters. Vaak heel duidelijk en direct, even vaak diepgaand en mysterieus. Hij inspireert tot op de dag van vandaag zenbeoefenaars en wijsgeren uit de hele wereld. Wat wil deze grote meester ons vertellen over een zenvol leven? In deze collegereeks verdiepen we ons onder leiding van dr. Michel Dijkstra in de hoogtepunten van Dōgens werk.

Onderwerpen: dogen, dijkstra, online

online,ondernemen,zenvol,ondernemers,Chris van den Haak,Floor Gessho Rikken,Marco van Weenen,Richard Verhoeff,Judith de Haan,Sander Knol
 

Zenvol ondernemen | start 19 september

Het is een hele nieuwe cursus gebaseerd op eeuwen oude inzichten uit de zentraditie toegepast op de uitdagende realiteit van de moderne ondernemer. Geen droge theorie, maar doorleefde levenslessen van zes ervaren ondernemers.