whatsapp
 


 

Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt

 

 
 

Bekijk hier onze overige activiteiten:


 

Zenleraren opleiding

In een persoonlijk ontwikkeltraject maak je je de methoden, benaderingswijze en houding van zen eigen. Daardoor wordt je handelen in de dagelijkse praktijk geleidelijk meer situatie-gericht. Je raakt beter afgestemd op wat in relatie tot de ander nu nodig is.


 

Zencoach opleiding

Een zencoach begeleidt mensen in het door zelfreflectie verkregen inzicht in het dagelijks leven te integreren. De opleiding tot zencoach duurt, als vervolg op de zenlerarenopleiding, afhankelijk van ervaring en inzet gemiddeld anderhalf jaar en geeft je de bevoegdheid om zencoaching te verzorgen aan mensen met persoonlijke of professionele coachingsvragen.


 

Incompany zentraingen

Leren mediteren en dit integreren in het dagelijkse leven is het vertrekpunt van onze incompany training. De aandacht en focus die men hierdoor ontwikkelt, triggert inzichten en stimuleert groei. Ervaren trainers begeleiden de deelnemers op hun ontwikkelpad door dit te koppelen aan doelen. Daarbij wisselen theorie en praktijk zich af en is het programma steeds interactief. De groepsgrootte van een training is meestal rond 12 deelnemers en desgewenst kan de training aangevuld worden met individuele coaching of teamcoaching.


 

Studiereis zentuinen Kyoto 2025

Japan staat bekend vanwege haar rijke historie, inspirerende cultuur, esthetiek en verstilling. Het gehele land ademt de geest van zen en in Kyoto komt deze geest tot een spiritueel hoogtepunt in de vorm van de prachtige zentuinen in en rondom de stad.


 

Eéndaagse dialoogtraining

Heb je ook het gevoel dat er vaak beter geluisterd zou kunnen worden? Doe dan de ééndaagse zendialoogtraining, die leert je meer rust, diepgang en creativiteit in je dagelijkse communicatie te ontwikkelen.