whatsapp
 


Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Dialoogtraining

Eéndaagse zendialoogtraining

beter luisteren Heb je ook het gevoel dat er vaak beter geluisterd zou kunnen worden? Doe dan de ééndaagse zendialoogtraining, die leert je meer rust, diepgang en creativiteit in je dagelijkse communicatie te ontwikkelen. Het gaat in de dialoog niet om overtuigen, maar om het delen van inzicht. In de training leer je hoe iedereen beter gehoord kan worden en ook hoe je deze technieken kunt delen met anderen. Ervaring met zen is geen voorwaarde voor deelname aan de training.

zendialoog Arjan Bosman van BDO: ik heb mijzelf en mijn collega’s versteld doen staan van de effectiviteit van de zendialoogtechniek. Door effectief meer rust in te brengen wordt er beter naar elkaar geluisterd, ben je meer in contact met jezelf en je collega’s en duren de vergaderingen minder lang.

De theorie achter de dialoogtraining

dialoogcentrum dialoogcentrum Door eerst onze eigen gedachten te onderzoeken en van daaruit in dialoog te gaan, kunnen we een andere wereld creëren. In deze training maken we gebruik van de ideeën van de beroemde filosoof en natuurkundige David Bohm (1917-1992). Zijn gedachten over communicatie laten zien hoe we ons op een nieuwe manier kunnen verhouden tot onszelf, de ander en de wereld om ons heen. Bohm was bevriend met Einstein en vertaalde zijn inzichten uit de natuurkunde naar een nieuwe, efficiëntere manier van communiceren.

De ééndaagse training wordt gegeven door een gecertificeerd dialoogtrainer van Dialoogcentrum en is bedoeld voor iedereen die in de communicatie op het werk en/of in de privésituatie meer rust, diepgang en effectiviteit wil realiseren. Tijdens de training behandelen we de minimaal noodzakelijke theorie en is er veel tijd beschikbaar voor het oefenen met de praktische dialoogtechnieken.

Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: €245,- incl. lunch, koffie & thee
€125,- voor leden van Zen.nl

Schrijf je in voor de training op:

zaterdag 22 juni in Dordrecht

vrijdag 20 september in Bergen op Zoom

dinsdag 8 oktober in Tilburg