Zen.nl logo Zen.nl Nederland
Mediteren met effect
024-6636420

zen in de zomer

zen in de zomer

ZenActueel, 1 april 2016. Meld je hier gratis aan als abonnee. Zie ook het archief.

 
 


Tot en met zondag: 20% korting op Zen.nl e-learning cursus

Jeroen Verstappen, Zen.nl e-learning. De Zen.nl e-learning cursus is na maandenlange voorbereidingen met Rients Ritskes en ons team afgelopen dinsdag succesvol gelanceerd. Het was spannend hoe dit precies zou verlopen, maar inmiddels zijn de eerste 50 cursisten enthousiast begonnen en werken we eraan om hun cursus optimaal te ondersteunen.
Je kunt de cursus volgen in drie varianten: de basis, plus en de extra versie. Allemaal bieden ze hoge kwaliteit instructievideo’s van Rients Ritskes in 42 compacte lessen, met testvragen en huiswerksuggesties. De plus versie biedt daarnaast verschillende ondersteunende functies zoals live chat en de extra versie omvast naast de live chat ook coaching via Skype.
We hebben bij het maken van de cursus gestreefd naar een optimale balans tussen oud en nieuw. Een balans tussen de tijdloze kracht van zen en de gemakken van de moderne leermiddelen die de 21e eeuw te bieden heeft. Zo hopen we het voor mensen die niet in de gelegenheid zijn een Zen.nl vestiging te bezoeken ook mogelijk te maken om aan een zencursus te beginnen.
Voor jou als ZenActueel-abonnee bieden we tot en met zondag 3 april 20% introductiekorting. Gebruik daarvoor in het betaalscherm van je cursus naar keuze deze code: zenactueel20%.
Namens Rients en ons e-learning team hoop ik je dan binnenkort online te mogen ontmoeten. Volg je zelf al een cursus bij een Zen.nl vestiging of ken je iemand die je deze 20% korting gunt? Dan kun je dit ZenActueel artikel natuurlijk ook doorsturen. Klik hier voor Zen.nl e-learning.

 
 

Lees in deze ZenActueel ook: 
 
 
 

ZenActueel TV gemist?