Zen.nl logo Zen.nl Nederland
Mediteren met effect
024-6636420

zen in de zomer

zen in de zomer

ZenActueel, nummer 15, 15 april 2016. Meld je hier gratis aan als abonnee. Zie ook het archief.

 
 


Zen.nl meditatie app: vanaf nu gratis in de appstores!

Zen.nl Nederland. Mediteren op regelmatige basis draagt bij aan een heldere geest. Hierdoor kun je meer genieten van dit moment. De Zen.nl Meditatie App ondersteunt je hierbij door middel van een zenvolle en simpel vormgegeven timer. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de Apple Appstore en Google Playstore.


Zen Design
Het design is met zorg vormgegeven zodat je aandacht wordt gevestigd op je meditatie. De meditatiesessies worden in- en uitgeluid met de originele Japanse tempelbel van zenmeester Rients Ritskes.
Doordat de bel professioneel is opgenomen en gemasterd klinkt deze op iedere smartphone helder en zuiver. Zodra je de timer start kleurt het scherm zwart, wat ten goede komt aan je batterijduur.

Meditatie inspiratie
Ter inspiratie voor je meditaties kun je op een kaartje zien wanneer er mensen met je mee mediteren. Het besef dat je samen mediteert geeft veel mensen een extra goed gevoel. Ook kun je tweemaal daags een meditatieherinnering instellen. Zo kun je met deze app op veel verschillende manieren inspiratie opdoen om regelmatig te mediteren.
Download de Zen.nl Meditatie App nu geheel gratis en deel je inspiratie over de app graag met een review in de appstore. Veel succes met mediteren!

Klik hieronder om de meditatie app te downloaden: 
 

Lees in deze ZenActueel ook:

 
 
 
 

ZenActueel TV gemist?