Zen.nl logo Zen.nl Nederland
Mediteren met effect
024-6636420

zen in de zomer

zen in de zomer

ZenActueel, nummer 15, 15 april 2016. Meld je hier gratis aan als abonnee. Zie ook het archief.

 
 


E-learning cursus van start met meer dan 100 cursisten

Zen.nl Nederland. De nieuwe e-learning cursus zen is nu twee weken online en wordt intensief gebruikt! Meer dan honderd cursisten volgen inmiddels hiermee hun zenlessen. Afgelopen maandag werd een eerste enquête gehouden onder de cursisten en omdat we bijna een jaar bezig zijn geweest met het maken van deze cursus, waren we natuurlijk reuze benieuwd. De positieve waardering met een mooie 8-plus van de 23 respondenten voor de cursus als geheel deed ons bijzonder goed. De inhoud van de cursus kreeg een 8.4 en de vormgeving een 8.3.


Hieronder enkele inspirerende reacties van e-learning cursisten:

De ideale situatie: leren mediteren via de Zen.nl e-learning op een tijd dat het jou schikt. Leren denken wat je wil denken. Leren om de juiste keuzes te maken. Dat is vrijheid.
Margo van der Werf

Leer je concentreren op wat er toe doet in jouw leven! Leer je focussen op wat voor jou belangrijk is, zodat je je krachten ten volle kunt benutten en je leven in bloei komt te staan!
Els Meijer

Een zeer toegankelijke manier om in een veilige omgeving te starten met de beginselen van zen.
Pascal van der Straten

Het is zo heerlijk om een manier te vinden om eindelijk tot rust te komen.
Addy de Vroomen

Heldere en duidelijke uitleg. Door de rust in de stem van Rients en de kamer die op beeld is, word ik al rustig en dat helpt om in de juiste sfeer te komen.
Tom Gilein

Door zenmeditatie rust in het hoofd, weer terug naar het gevoel en dit alles op eigen tempo en op eigen wijze dankzij hulp via e-learning zenmeditatie.
Carola Wijffels

 
 

Lees in deze ZenActueel ook:

 
 
 
 

ZenActueel TV gemist?