zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Gevorderden lessen het hele jaar doorlopend

Gevorderden lessen zijn van doorgaande aard.

Regelmatige zenmeditatie heeft een blijvend positief effect op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zen beoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl Rotterdam ook het hele jaar door lessen en trainingen.

Als je deelneemt aan de gevorderdencursus is deelname aan de stille ochtenden inbegrepen. Hiermee bieden we je een extra mogelijkheid je zentraining te verdiepen.


De doorgaande groep is toegankelijk voor iedereen die voldoende meditatie-ervaring heeft. Heb je bij Zen.nl de introductiecursus gedaan, dan ben je welkom in een van onze doorgaande groepen. Heb je eerder bij Zen.nl gemediteerd of heb je meditatie ervaring, neem gerust even contact op met Ramon als je vragen hebt.

Lesrooster voorjaar 2019 (februari t/m juni)

Dag Tijd Thema Docent
Woensdag* 20.00-21.45 Verslaafd aan liefde Richard Verhoeff
Donderdag* 20.00-21.45 Verslaafd aan liefde Bernadette Kester
Zondag 9.50-12.15 1e zondag v.d maand stilte meditatie (zie 'stille zondag')

* Instromen is iedere maand mogelijk
** In de doorgaande groepen behandelen we onderwerpen met een boek als inspiratiebron/leidraad.

boek verslaafd aan liefde "Verslaafd aan Liefde" belicht onze zoektocht naar liefde en erkenning, dat voortkomt uit een fundamentele zelf afwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of -misschien nog erger- verzanden in een gezapig samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk.

Met humor en praktische voorbeelden wordt een uitweg getoond uit deze vicieuze cirkel. Eenmaal ontdaan van zelf afwijzing blijken al onze pijnlijke emoties en diepe verlangens naar liefde en seks niet langer een obstakel, maar juist de toegangspoort naar een staat van zijn die volledig vrij is van beknelling en afhankelijkheid, en die - met of zonder relatie - vervuld is van liefde en helderheid.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de cursus op:

woensdagavond 20.00-21.45 uur. (Richard Verhoeff)
donderdagavond 20.00-21.45 uur. (Bernadette Kester)


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Passen de mogelijkheden niet?
Misschien is dan het individuele traject wel iets voor jou.

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving


De gevorderden groepen zijn van doorgaande aard. Alleen tijdens de kerst & nieuwjaar periode is Zen.nl Rotterdam 2 weken dicht. Een lidmaatschap van Zen.nl Rotterdam duurt minimaal 3 maanden en is daarna per de eerste van de maand, met een opzegtermijn van vier weken, opzegbaar.

In drie maanden zul je namelijk zeker ervaren wat regelmatige zen-beoefening jou brengt.

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.