pompoen

leeg stukje

Gratis proefles zen Zen.nl Rotterdam

Zenmeditatie is mentale fitness.

Zenmeditatie is een beproefde methode om meer ontspannen door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. Minder piekeren en vaker de juiste keuzes kunnen maken. De nuchtere professionele introductielessen helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen; al snel zul je de positieve effecten ervaren zoals; minder stress, beter slapen en beter kunnen doseren.
Tijdens de proefles doe je goede ervaringen op en maak je kennis met zen, meditatie, de docenten en de rustige meditatieruimte.

Meditatie proeflessen op locatie in Rotterdam Blijdorp.

Hieronder kun je eenvoudig inschrijven voor een gratis proefles, ter kennismaking voor de nieuwe zen meditatiecursussen vanaf 6 februari 2023.
Houd rekening dat bijvoorbeeld eind januari inschrijven voor een proefles, kan betekenen dat cursusavonden al volgeboekt kunnen zijn.
Schrijf dus tijdig in voor een proefles of de zen introductiecursus: https://www.zen.nl/rotterdam/introductiecursus.html

Ik meld me hierbij aan voor de gratis proefles op:

Enkel in de maand februari is het mogelijk om een wekelijkse les uit de cursus mee te doen, als proefles. Na maart raden we af om nog in te stromen in verband met de opbouw van de cursus.
Een keer als proefles meedoen kan op:
Maandagavond om 18.30 uur
Woensdagochtend om 10.00 uur
Zaterdagochtend om 10.00 uur

Geef graag aan in de opmerkingen aan wanneer je wit meedoen, en of je al ervaring hebt met mediteren.

Mijn gegevens:

Naam*:
   


Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving