Rotterdammeditatiebel meditatiebel
zenleraren online zenleraren online
zonnebloem zonnebloem
zenleraren online zenleraren


Gratis proefles zen Zen.nl Rotterdam

Zenmeditatie is mentale fitness.

Een vol hoofd? Stress? Slaapproblemen? Zen meditatie is een beproefde methode om meer ontspannen en mindfull door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. Daardoor maak je ook steeds betere keuzes. De nuchtere professionele introductielessen helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen; al snel zul je de positieve effecten ervaren.
Tijdens de proefles doe je goede ervaringen op en maak je kennis met zen, meditatie, de docenten en de rustige meditatieruimte. Doel is: een gemotiveerde deelname aan de introductiecursus zen.

Online meditatie proeflessen, of op locatie in Rotterdam Blijdorp

De meditatie proeflessen kun je online volgen en op locatie in de wijk Blijdorp (maximaal 10 deelnemers, we zitten op gepaste afstand van elkaar). Voor een online proefles ontvang je tijdig een link waarmee je eenvoudig kunt mee doen aan de proefles. Een meditatie proefles duurt ongeveer 1 uur.

Ik meld me hierbij aan voor de gratis proefles op:

Alleen in de maand september is het nog mogelijk een proefles te volgen voor de meditatiecursus die 7 september is gestart. Vanaf oktober is instromen niet meer mogelijk vanwege de opbouw van de cursus, een nieuw traject start februari 2021.
Contact Ramon per email op: ramon@zen.nl om je aan te melden voor een proefles op:
Maandag om 18:30 uur of
Zaterdagochtend om 10:00 uur.

Ik neem graag een keer deel. Breng me op de hoogte wanneer er nieuwe proeflessen gepland zijn bij Zen.nl Rotterdam

Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving