logo Zen.nl kaart like ons op facebook
Zen.nl Nederland
Zen.nl Rotterdam Zuid

Gevorderden cursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl ook het hele jaar door lessen en trainingen. De gevorderden cursussen lopen het hele jaar door, behalve de kerstvakantie. Leraar: Hanneke Dijkman.

Thema

Leer zeggen wat je wilt zeggen

In de introductiecursus werken we aan ‘leer denken wat je wilt denken’. In de gevorderde groep bespreken we wisselende thema’s. In september gaan we van start met het thema ‘Leer zeggen wat je wilt zeggen’. Soms zeg je iets die je eigenlijk NIET wil zeggen, soms zeg je juist niet wat je WEL wil zeggen en op andere momenten weet je helemaal niet WAT je eigenlijk zou willen zeggen. Soms is wellicht ZWIJGEN juist wel het beste…. We werken aan de hand van het Nederlandstalige boek Crucial Conversations, vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen, van o.a. Kerry Patterson.

Zo werken we praktisch aan betere gesprekken thuis, met familie, vrienden, buren, collega’s en wie er nog meer op ons pad komt.
Natuurlijk in combinatie met meditatie.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de gevorderden cursus op:

Donderdag van 20.00-21.45 uur. Doorlopend
Vrijdag van 10.00-11.45 uur. Doorlopend


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Overige informatie

Ik wil graag informatie over de activiteiten van Zen.nl Rotterdam Zuid
Ik wil graag nadere informatie over de individuele introductiecursus
Ik wil graag nadere informatie over Zencoaching
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.