zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Gevorderden cursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl ook het hele jaar door lessen en trainingen. De gevorderden cursussen lopen het hele jaar door, behalve de kerstvakantie. Leraar: Hanneke Dijkman.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de gevorderden cursus op:

Donderdag van 20.00-21.45 uur. Doorlopend
Vrijdag van 10.00-11.45 uur. Doorlopend


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Overige informatie

Ik wil graag informatie over de activiteiten van Zen.nl Rotterdam Zuid
Ik wil graag nadere informatie over de individuele introductiecursus
Ik wil graag nadere informatie over Zencoaching
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.

boek verslaafd aan liefde We werken in de gevorderdengroep met het boek "Verslaafd aan Liefde". Dit gaat over onze zoektocht naar liefde en erkenning, die begint met een onzekerheid over onszelf zoals we zijn. We proberen die onzekerheid te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie. De meeste liefdesrelaties lopen daardoor na een tijdje op de klippen, of -misschien nog erger- verzanden in een saai samenzijn zonder veel ruimte voor groei en geluk.

Met humor en praktische voorbeelden wordt een uitweg getoond uit deze vicieuze cirkel. Als we leren om ons minder onzeker te voelen, blijken al onze pijnlijke emoties en diepe verlangens naar liefde en seks niet langer een obstakel, maar juist de toegangspoort naar meer geluk, onafhankelijkheid, liefde en helderheid.