Zen.nl enso logo Zen.nl Rotterdam Zuid
Vind rust, verleg je grenzen
06-22770681

Zen.nl Rotterdam Zuid leraren


Hanneke Dijkman (1962) is behalve zenleraar ook zelfstandig loopbaancoach en werkgelukcoach. Ze heeft voorheen gewerkt in diverse functies in (non)profit, in Nederland en Afrika, als econoom en projectleider. Ze mediteert sinds 2002. Ze werd opgeleid tot zenleraar door Rients Ritskes. Sinds 2010 geeft ze zenles bij Zen.nl Rotterdam, Dordrecht en Breda. In 2017 startte zij Zen.nl Rotterdam Zuid.
e-mail: hanneke@zen.nl
Hanneke Dijkman
 

Petro Aarts (1953) begon in 2005 met yoga omdat hij het gevoel had dat er buiten zijn werk in een research omgeving ook een andere kijk op de wereld mogelijk moest zijn. Na enige jaren lessen gevolgd te hebben besloot hij in 2009 dat hij de opleiding tot yogaleraar wilde volgen en hij geeft inmiddels al weer enige jaren yoga. In 2012 wilde hij meer verdieping en begon hij met de introductiecursus bij Zen.nl in Rotterdam en besloot ook de opleiding tot zenleraar te volgen. Petro geeft les bij Zen.nl Rotterdam Zuid.
e-mail: petro@zen.nl
Petro Aarts
 

Anke Welten (1970) werd eind 2011 'geraakt door een proefles' bij Zen.nl. Sindsdien mediteert zij dagelijks en volgde zij meerdere retraites. Meditatie maakt haar bewust van haar innerlijke onrust, maar ook van wat haar helpt om die onrust te benutten en te verminderen. Ze deelt haar expertise hiermee graag met iedereen die ook rust wil ontdekken. Behalve als zenleraar werkt Anke onder andere als freelance journalist. Samen met haar man Erwin Wesseling en met Hanneke Dijkman startte ze in 2016 Zen.nl Dordrecht.
e-mail: anke@zen.nl
Anke Welten
 

Bas Zandee (1973) mediteert sinds 2005 en is sinds 2011 leraar en coach bij Zen.nl Rotterdam. Begin 2012, tijdens de sesshin op Ameland deed hij zijn lerarenexamen. Bas is getrouwd, heeft twee kinderen en is mede-eigenaar van een adviesbureau. Hij werkt als interim manager, consultant en coach op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu bij diverse bedrijven, waaronder Vopak en Eneco.
e-mail: bas@zen.nl
Bas Zandee
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van veel verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en is oprichter van Zen.nl. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar zenleraar en auteur van een tiental boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
Rients Ritskes