rotterdam-zuid
meditatiebel

Gratis proefles

"Investeren in een kalme geest, is investeren in gezondheid en geluk,
voor jou en je omgeving"
Dalai Lama

Zen.nl Rotterdam-Zuid:
Meer rust in je hoofd, ruimte in je dag en richting in je leven.
Mediteren kan je leren.

Zenmeditatie is mentale fitness.

Een vol hoofd? Stress? Slaapproblemen? Zen is een beproefde methode om meer ontspannen en mindfull door het leven te gaan, meer rust te ervaren en helder inzicht te ontwikkelen. In jezelf, de ander en de omstandigheden. Daardoor maak je ook steeds betere keuzes. De nuchtere professionele introductielessen bij Hanneke Dijkman en haar collega’s, helpen je de techniek van het regelmatig mediteren onder de knie te krijgen. Al snel zul je de positieve effecten ervaren. In de gevorderdengroepen werken we door regelmatige zenbeoefening samen verder aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping.
Je bent van harte welkom om in een proefles je eerste goede ervaringen op te doen door nader kennis te maken met zen, meditatie, de docenten en de rustige meditatieruimte. Doel is: een gemotiveerde deelname aan de introductiecursus zen.

Weipoort 31 of online

De proeflessen zijn voorlopig ivm lockdown online. Meedoen is eenvoudig.
Reactie van iemand die voor het eerst meedeed: 'Ik zag er tegenop, want ik zit al de hele dag online. Maar dit uur was echt heel rustgevend!'

De lessen van de introductiecursus zullen online zijn, tot het weer mogelijk is om op de Weipoort les te geven. Online mee doen blijft de hele cursus mogelijk.

Ik meld me hierbij aan voor een gratis proefles:

Ik neem graag een keer deel.

Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Heb je een vraag over de cursus of de proefles? Noteer hem hierboven bij opmerkingen. Of bel of app zenleraar Hanneke Dijkman 06-2277 0681.