Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Zencoaching

Aanpak en effectiviteit

Zencoaching onderscheidt zich door haar aanpak en effectiviteit. Dit komt mede doordat onze coaches en coachees regelmatig mediteren. Vanuit Zen.nl coachen we alleen mensen die regelmatig mediteren, omdat deze inzet de persoonlijke groei optimaal ondersteunt. Onze coaching is effectief door de professionele, open en objectieve reflectie. Aandachtig luisteren en empathische reflectie worden afgewisseld met theorie, creatieve oefeningen en meditatie. Meditatie is de optimale vorm van zelfreflectie en daardoor ondersteunt deze de coaching krachtig. Deze combinatie maakt Zencoaching bijzonder effectief om te werken aan professionele en/of persoonlijke doelstellingen. Ervaring met zen is niet nodig. Wanneer je geen ervaring met zenmeditatie hebt, vormt het leren mediteren tijdens de eerste drie sessies een belangrijk onderdeel van de coaching. Daarnaast wordt in de eerste gesprekken veel aandacht besteed aan het helder krijgen van de doelstellingen en het meetbaar maken van de resultaten.


Ontwikkelen van mentale kracht

Zen.nl Utrecht zendo

Vanuit Zen.nl beschouwen we coaching als de kunst om mensen te ondersteunen in het ontwikkelen van hun mentale kracht en energie. Juist door te leren helemaal in het hier en nu te zijn, kan ook beter aan de toekomst gewerkt worden. Door goed te vragen, te luisteren en aan te voelen kunnen we helpen de juiste vragen en antwoorden te vinden. Zen helpt om echt aanwezig te zijn, te kunnen ontspannen en ook in moeilijke tijden je intuïtie te kunnen gebruiken. Hierdoor ben je in staat om bij te dragen aan het geluk van jezelf en de mensen in je omgeving. Onder geluk verstaan we het vermogen om onder alle omstandigheden te kunnen genieten van de kleine en grote uitdagingen die het leven biedt.


Zencoaching richt zich bijvoorbeeld op:

- algehele persoonlijke ontwikkeling
- carrière keuzes
- verbeteren slaap en levenskwaliteit
- verbeteren van werk/prive balans
- verheldering rond zingeving
- vraagstukken rond relaties
- verbeteren van persoonlijke performance


Tarieven

Wil je starten met zencoaching? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is €149,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of €199,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is €199,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of €249,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor voltijd studenten (op vertoon van collegekaart) is €79,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of €119,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.

Voor informatie kun je contact opnemen met Floor Rikken (06-48629678 of floor@zen.nl)