pompoen

leeg stukje

Gevorderdencursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen bieden we het hele jaar door wekelijkse lessen aan. In de lessen gaan we dieper in op de verschillende zen thema's. Inspiratie halen we uit een aantal zen boeken en elkaars ervaringen. Meditatiebeoefening staat centraal. Ervaring met meditatie is gewenst.

Elke bijeenkomst omvat twee periodes zazen (zitmeditatie), kinhin (loopmeditatie), een zen inleiding en theeceremonie. Er is regelmatig gelegenheid voor dokusan (persoonlijk onderhoud met zenleraar).

Thema: Everything is workable

boek everything is workable Conflicten zullen elke dag een deel van je leven zijn, zolang je relaties hebt, een baan, of spullen om op te halen bij de stomerij. Jezelf schrap zetten zal conflicten niet voorkomen, maar als je ze bewust benadert, kan je je weg erdoor vinden op een manier die niet alleen recht doet aan alle betrokkenen, maar die van conflicten ook nog een bron van inzicht maakt.
De ervaren mediator Diane Hamilton maakt de vaardigheden die je nodig hebt om conflicten met wijsheid en compassie te benaderen en er zelfs dankbaar voor te zijn, beschikbaar. Haar uniek benadering verenigt zenwijsheid en integrale spiritualiteit met haar eigen verhaal en ervaringen als professioneel mediator op een manier die je leert conflicten op een nieuwe manier te bezien: als essentiële spirituele oefening.


Ja, ik schrijf me graag in voor:

Maandag 20.15-21.45
Woensdag 9.15-10.45

Tarief:

Particulier € 65,- per maand
Voltijdstudent € 40,- per maand
Bedrijf € 90,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.