3 x 10 jaar cursist

Redactie ZenActueel. Afgelopen dinsdag kregen 3 cursisten die elk 10 jaar onafgebroken lid zijn geweest van een van de cursusgroepen in Zen.nl Nijmegen een oorkonde uit handen van Rients Ritskes.


Theo, Ien en Han met oorkonde


Op de vraag waarom ze zo trouw zijn antwoorden ze heel verschillend:

Ien zegt: vroeger was ik vaak ziek en weinig gelukkig. Dagelijks thuis mediteren en wekelijkse inspiratie opdoen in de groep heeft ervoor gezorgd dat ik innerlijk veel rustiger ben en daardoor gezond en heel gelukkig. Dus ik teken bij voor de volgende 10 jaar J  

Han zegt: ik ben mijn hele leven lang al wel bezig met een of andere vorm van meditatie die mij allemaal goed deden. Maar bij Zen.nl ben ik gebleven omdat de combinatie van aardse nuchterheid en spirituele diepgang mij zeer bevalt.

Theo zegt: door mijn drukke baan in de internationale zakenwereld heb ik heel wat lessen moeten missen de afgelopen 10 jaar, maar elke avond dat ik aanwezig ben, is voor mij een moment van inspiratie. Uit elke les neem ik wel weer een nieuw leerpunt mee dat er voor zorgt dat ik in deze turbulente baan, toch mezelf kan blijven. Ook ik hoop hier nog jaren inspiratie op te komen doen.