Burn-out of meditatiecursus

Zen.nl Nederland. Weer meer bedrijven bieden zenmeditatie aan voor medewerkers. Het belangrijkste argument lijkt stresspreventie en het gezond houden van de work life balans. Het lijkt een goede investering want een op de zeven medewerkers krijgt te maken met burn-out. Dat is nu 14% van de werkende bevolking terwijl dat 10 jaar geleden nog 11% was. In het onderwijs is het bijna 25% en ook buschauffeurs, treinbestuurders en politie en brandweermensen hebben meer last van stress dan gemiddeld. De aantrekkende economie lijkt de druk verder op te voeren, maar ook meer financiële ruimte te geven om zenmeditatiecursussen preventief in te zetten.

In de zen-incompany-training leer je met meer rust en aandacht optimale resultaten te behalen en de goede balans te vinden tussen werk en privé. Wil je 's avonds voldaan en energiek thuiskomen, zodat je ook voldoende tijd en ruimte hebt voor kinderen, vrienden en familie? Wil je de weekenden gebruiken om creatief te ontspannen in plaats van uit te puffen en bij te komen? En wil je tegelijk meer betekenen op je werk? Dan is de zen-incompany-training iets voor jou en wellicht ook voor je collega's.

Succes op je werk

Zen betekent aandacht. De zen-incompany-training is bedoeld om meer plezier, aandacht en focus in leven en werk te krijgen. Met aandacht gaat alles beter. Je doorziet sociale processen eerder, leert beter samen te werken en sneller de oorzaak van problemen te herkennen. Hiermee help je niet alleen jezelf. Je helpt ook je team en je organisatie om hun doelen te behalen.

Stressklachten en burn-out voorkomen

Met aandacht gaat alles beter. Als je geen tijd en energie verspilt, voorkom je een burn-out of andere stressklachten. Ook kan de zen-incompany-training je goed helpen om verder te herstellen van een burn-out en terugval te voorkomen. Mindfulness en meditatie zijn bewezen effectief en hebben een direct effect op de slaapkwaliteit.

Klik hier voor meer informatie over de Zen-incompany-training