Nieuw logo en nieuwe Zen.nl winkel


Nieuw logo en nieuwe Zen.nl winkelWaarschijnlijk is het je al opgevallen, Zen.nl heeft een nieuw logo. En als je de Zen.nl winkel de laatste paar dagen hebt bezocht, is het je ongetwijfeld opgevallen: onze hele webshop is vernieuwd.

Het nieuwe Zen.nl logo
Het oude logo met alleen de cirkel vonden we niet langer passen bij de dynamiek van onze organisatie. Zen.nl bruist van de activiteiten en we wilden dus ook een dynamischer logo en menen dat gevonden te hebben. Het vierkant, de driehoek en de cirkel symboliseren samen de weg. Kort gezegd staat het vierkant voor het aardse, de driehoek voor de mens en de cirkel voor het hemelse. De mens vormt dus de verbinding tussen hemel en aarde en zen is de methode om die drie-eenheid meer en meer te ervaren. Het symboliseert onze uitdaging om hemel en aarde met elkaar te verbinden. De algehele vervanging van het oude logo zal de komende maanden zijn beslag krijgen.

De nieuwe Zen.nl winkel
De verouderde software van onze webwinkel maakte het nodig deze helemaal te vernieuwen en daar zijn we de afgelopen maanden druk mee bezig geweest. Graag tonen we je het resultaat van onze inspanningen, klik hier en neem een kijkje in onze nieuwe webshop. Het aantal hoofdcategorieën is verminderd. Zo vind je in de categorie ‘meditatie’ alles voor je meditatiebeoefening (kussens, matten, bankjes). Een boeddhabeeld of klankschaal vind je voortaan in de categorie ‘boeddhisme’. En heb je geen idee waar je iets moet vinden? Gebruik het zoekvenster en je vindt gegarandeerd wat je zoekt. Op de voorpagina vind je de nieuwste producten en aanbiedingen. Wil je afrekenen? Onze nieuwe betaalpartner handelt alle iDEAL betalingen snel en super veilig af.

Ook NIEUW
Engelse boeken: vanaf nu verkopen we ook alle Engelstalige zenboeken. We kunnen iedere titel leveren die je zoekt en een aantal hebben we gewoon op voorraad.

Certificaat Thuiswinkel Waarborg
We hebben sinds kort ook het Certificaat Thuiswinkel Waarborg, het keurmerk voor kwalitatief hoogwaardige, veilige en betrouwbare webshops. Daar zijn we heel blij mee.

Tot slot over de Zen.nl winkel.
Heb je tips? Mail ze aan remko@zen.nl.
Heb je tops? Vertel het anderen :-).