whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, lessen, corona, overheid, gassho


Landelijke online stille zondagZondag 22 maart is onze eerste landelijke online stille zondag. We reciteren de hartsutra en mediteren twee periodes. Iedereen is welkom om mee te doen. Je kunt starten om 9.00, 10.00 of 11.00 uur, maar je mag ook twee of drie keer meedoen. Klik ongeveer 10 minuten voor aanvang op onderstaande link en je bent verbonden met een zendo. Gebruik onderstaande links, want in de eerdere mail deed een van de drie links het niet goed. Zit alvast klaar op je meditatiekussen of –bankje en de hartsutra zal op het scherm te lezen zijn. Het maximale aantal deelnemers per groep is 100. Mocht de eerste of tweede sessie vol zitten, probeer dan de volgende sessie s.v.p.

klik hier rond 8.50 uur voor de sessie van 9.00 tot 10.00 uur
klik hier rond 9.50 uur voor de sessie van 10.00 tot 11.00 uur
klik hier rond 10.50 uur voor de sessie van 11.00 tot 12.00 uur

Bij voldoende belangstelling zullen we dit ook de komende zondagen aanbieden. Deze week hebben al veel cursisten online les gehad en de reacties waren heel positief. Dus wie weet ervaar jij zondag ook dat samen online mediteren inspireert.

Donatie: deelname aan deze online meditatiebijeenkomst is gratis en voor cursisten inclusief het lidmaatschap. Ben je geen cursist van Zen.nl, dan ben je ook van harte welkom deel te nemen aan deze online sessies. Een vrijwillige donatie voor de Stichting Vrienden van Zen.nl / NL79 TRIO 0781 4583 58 is evenwel welkom. Het bestuur van de Stichting houdt er rekening mee dat er in de komende weken en maanden extra veel steunvragen binnenkomen, daarom is elke donatie welkom.