whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, moeten, ont-moeten, weekendsesshin, mogen, willen, kunnen, corona, verdieping


Van moeten naar ont-moetenMoeten of ont-moeten is het thema voor de Zen.nl weekendsesshin van 2 tot en met 4 oktober 2020 in Centrum OostRaven te Epe, onder leiding van Peter van Beukelen en Remko de Beer. Er zijn vanwege de 1,5 meter regel nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Inspiratie voor dit thema komt uit De Groeten met Moeten; hoe je gelukkig wordt door te kiezen voor ongehoorzaamheid van Rick van Asperen en uit De Zeven Geheimen van de Schildpad: geborgenheid vinden in jezelf. We gaan onderzoeken wat ‘moeten’ eigenlijk is, wat we kunnen hebben aan ‘moeten’ en waar het ons dwars kan zitten. Vier mooie werkwoorden uit het boek van Van Asperen zijn: Moeten, Mogen, Willen, Kunnen.

De locatie van de weekendsesshin is weer Centrum Oostraven bij Epe, dat intussen een vertrouwde plek is geworden en waar we heel goed worden verzorgd, met inachtneming van de coronamaatregelen. Rustig gelegen in de natuur draagt de plek ook bij aan de verdiepende ervaring die sesshin is. Een weekendsesshin is een uitstekende manier om je zenbeoefening een verdieping te geven.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op: zen.nl/cursussen/weekendsesshins.

Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, moeten, ont-moeten, weekendsesshin, mogen, willen, kunnen, corona, verdieping