whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, stilte, muziek, natuur, verhalen, identiteit, workshop, jeroen verstappen, wandelingen, kampvuur, haiku's, dialoog, zen klooster vught


Zen-vakantie-weekend:
Zen en jouw verhaalJeroen Verstappen, Zen.nl Nederland

In dit zen-vakantie-weekend leren we door zen, meditatie, stilte, muziek, de natuur en vooral onze eigen en anderen hun verhalen wie wij zijn en hoe we ons verder willen ontplooien.

De mens is van nature een verhalenverteller. Elke dag vertellen wij ons verhaal. Aan onszelf en aan de ander. Zo vormen wij onze identiteit. Zo geven wij vorm aan ons leven en onze toekomst. Als we onze verhalen kennen, kunnen we een beeld krijgen hoe ons verhaal zich verder ontwikkelt. Het is een hulpmiddel om ons leven verder vorm te geven.

Tijdens het zen-vakantie-weekend van 20 t/m 22 november a.s. gaan we onder leiding van Jeroen Verstappen op een ontspannen manier op ontdekkingstocht naar onze verhalen. Dit doen we door theoretische inleidingen, meditatie, persoonlijke coaching en praktische workshops. Hierdoor worden we steeds meer bewust van dat ene verhaal dat we in de wereld willen zetten. Dit vraagt om moed en openheid.

Kom ook naar het zen-vakantie-weekend. Ga de uitdaging aan om jouw verhalen te ontdekken en vorm te geven. We maken lange wandelingen, mediteren samen, vertellen verhalen rond het kampvuur, schrijven haiku’s in de natuur, vinden verdieping in de dialoog en halen inspiratie uit muziek, natuurgeluiden en stilte. We hebben hiervoor een prachtige plek gevonden in kloosterhotel ZIN in Vught. Heb je belangstelling? Stuur een mail aan mail@jeroen-verstappen.nl en ik mail je meer info over het weekend.