whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen,meditatie, leren mediteren, stille zondag, online, donatie, vrienden van zen.nl, lidmaatschap, samen mediteren, succes, verbondenheid, stilte


Zondag weer samen mediterenHet samen online mediteren was ook afgelopen zondag weer een groot succes, met rond de 100 deelnemers in alle drie sessies. Sommigen deden ook deze keer 2 of zelfs 3 uur mee. Gezien het succes, gaan we hier de komende zondagen graag mee door. Deelname van harte aanbevolen. Samen verbonden in stilte, stilte met een extra dimensie.

Hierbij de links waarmee je zondag direct toegang tot de zendo krijgt. Elke link verbindt je met een andere zendo in den lande. Uiterlijk graag 10 minuten van te voren inchecken met de volgende links:

Zondagochtend meditatie van 9.00 tot 10.00 uur ontvangst Bettina Zevenbergen Zen.nl Zeist
Kom binnen rond 8.45 uur en na 9.00 uur niet meer binnenkomen s.v.p.
Zondagochten meditatie van 10.00 tot 11.00 uur ontvangst door Jasper Zandvliet Zen.nl Arnhem
Kom binnen rond 9.50 uur en na 10.00 uur niet meer binnenkomen s.v.p.
Zondagochten meditatie van 11.00 tot 12.00 uur ontvangst door Anke Welten Zen.nl Dordrecht
Kom binnen rond 10.50 uur en na 11.00 uur niet meer binnenkomen s.v.p.

Donatie: deelname aan deze online meditatiebijeenkomst is gratis en voor cursisten inclusief het lidmaatschap. Ben je geen cursist van Zen.nl, dan ben je ook van harte welkom deel te nemen aan deze online sessies. Een vrijwillige donatie voor de Stichting Vrienden van Zen.nl / NL79 TRIO 0781 4583 58 is evenwel welkom. Het bestuur van de Stichting houdt er rekening mee dat er in de komende weken en maanden extra veel steunvragen binnenkomen, daarom is elke donatie welkom.