whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen,meditatie, leren mediteren, stille zondag, online, donatie, vrienden van zen.nl, lidmaatschap, samen mediteren, succes, verbondenheid, stilte


Zondag weer samen mediterenHet samen online mediteren was afgelopen zondag een groot succes. Aan de drie sessies deden in totaal meer dan 400 mensen mee. Sommigen deden 2 of zelfs 3 uur mee en we kregen na afloop zoveel positieve reacties, dat we dit voor komende zondagen graag weer aanbieden. Deelname dus van harte aanbevolen. Wij doen weer ons best om - door verbondenheid in stilte - er weer inspirerende bijeenkomsten van te maken.

Hierbij de betreffende links waarmee je zondag direct toegang tot de zendo krijgt. Graag ongeveer 10 minuten van te voren inchecken met de volgende links:

Zondagochtend meditatie van 9.00 tot 10.00 uur begeleid door Pia Velema Zen.nl Haarlem
Kom binnen rond 8.50 uur en na 9.00 uur niet meer binnenkomen s.v.p.
Zondagochten meditatie van 10.00 tot 11.00 uur begeleid door Anne Peters Zen.nl Eindhoven
Kom binnen rond 9.50 uur en na 10.00 uur niet meer binnenkomen s.v.p.
Zondagochten meditatie van 11.00 tot 12.00 uur begeleid door Remko de Beer Zen.nl Tilburg
Kom binnen rond 10.50 uur en na 11.00 uur niet meer binnenkomen s.v.p.

Donatie: deelname aan deze online meditatiebijeenkomst is gratis en voor cursisten inclusief het lidmaatschap. Ben je geen cursist van Zen.nl, dan ben je ook van harte welkom deel te nemen aan deze online sessies. Een vrijwillige donatie voor de Stichting Vrienden van Zen.nl / NL79 TRIO 0781 4583 58 is evenwel welkom. Het bestuur van de Stichting houdt er rekening mee dat er in de komende weken en maanden extra veel steunvragen binnenkomen, daarom is elke donatie welkom.