whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, vriendenactie, cursist, boek, 21 geheimen van een strategische dialoog, cadeau, zenleraar, inclusief, proefles, gekleurderZen.nl vriendenactieZen.nl inclusiever in 2023
Er loopt momenteel een landelijke vriendenactie. Ben je cursist of oud-cursist van Zen.nl en motiveer jij een van je vrienden of familieleden om ook cursus te volgen bij Zen.nl? Dan krijgen jij en je vriend(in) het nieuwe boek 21 geheimen van een strategische dialoog cadeau. Vraag je zenleraar om een vriendenactie-kaartje dat je hiervoor in kunt vullen en de boeken komen via de Zen.nl locatie naar je toe.

Inclusiever
Help je vrienden en familieleden over de drempel zodat ook zij kunnen ervaren wat zen voor hen kan betekenen. Kom eens samen met hen naar een proefles bijvoorbeeld. Je maakt ons extra blij als je vrienden of familieleden met een niet Nederlandse achtergrond meeneemt. Zen.nl is nog lang niet inclusief genoeg en het zou geweldig zijn als we in 2023 een stukje gekleurder werden. Help je mee?