whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, meditatie app, vrede, update, hartsutra, gratis, App Store, energie, wereldNieuwe meditatie-app &
Oproep mediteren voor vredeRedactie / Zen.nl Nederland / 10 november 2023

Het werd na jaren hoog tijd voor een update van onze meditatie-timer en deze is afgelopen week gelanceerd. Velen maken dagelijks gebruik van deze eenvoudige meditatie-app zonder afgeleid te worden door onnodige opties. Wel hebben we op verzoek één optie toegevoegd, namelijk de hartsutra, gereciteerd door drie bassen. Zo kun je desgewenst de dag beginnen met het samen reciteren van de sutra. Door deze ondersteuning leer je de sutra gemakkelijker uit je hoofd. Het reciteren ervan is een geweldige start van de dag, omdat je zo je stem traint en je ademhaling verdiept. Kortom een perfecte warming-up voor je meditatie en de dag in het algemeen. Het landkaartje, waarop je kunt zien hoeveel er op dat moment samen met jou mediteren is natuurlijk als optie gebleven. Heb je deze app nog niet gedownload? Doe dat nu gratis in je app-store.

Oproep voor zondagavond 12 november om 21.00 uur

Om de vernieuwde app met zoveel mogelijk in te wijden hierbij de oproep aan iedereen die dit leest om zondagavond 12 november om 21.00 uur te mediteren en daarbij de app te gebruiken. Laten we dit doen om te kijken met hoeveel mensen we dan tegelijk mediteren en de energie ervan richten op de vrede in deze wereld. Immers, de vrede kan wel een boost gebruiken.

Met dank aan Barry Kostjens en Ward Venrooij voor het bouwen van deze vernieuwde app.