whatsapp
 

 

ZenActueel:
Iedere dag inspiratie voor een zenvol leven
Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, introductiecursus, baas, werkgever, CAK, AONBaas betaalt introductiecursus zenmeditatieRedactie / Zen.nl Nederland / 16 januari 2024

Sinds kort kunnen duizenden medewerkers van onder andere AON en CAK op kosten van hun werkgever een introductiecursus zenmeditatie volgen. Bijzonder is dat AON als organisatie alles weet over wat goed is voor werknemers. Het bedrijf is een toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. In 2022 stond dit bedrijf op de eerste plaats van de lijst 'Goed werkgeverschap'. Wat mooi dat zo'n toonaangevend bedrijf haar medewerkers nu ook onze cursussen aanbiedt.

Zen.nl, Zen, meditatie, leren mediteren, introductiecursus, baas, werkgever, CAK, AON


Voor het CAK geldt ook dat zo'n duizend medewerkers nu kunnen deelnemen aan onze cursussen. Het CAK is een grote organisatie in het hart van de gezondheidszorg. Het bedrijf geeft maar liefst 27 miljard per jaar uit aan zorgaanbieders. We zijn er trots op dat juist medewerkers van deze twee belangrijke spelers in het vitaal houden van mensen gekozen hebben voor onze cursussen. De inschrijving voor onze cursussen bij deze bedrijven verloopt via www.opleidingen.nl.

Wil je dat jouw organisatie ook onze cursussen gaat aanbieden? Mail dan jeroen@zen.nl voor meer informatie hierover.

Voor proefles aanmelding klik hier
Voor introductiecursus aanmelding klik hier